O kritici Milanovića

Komadina o SDP-ovcu na Facebooku: Primjerena reakcija neprimjerenim rječnikom

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Komadina o SDP-ovcu na Facebooku: Primjerena reakcija neprimjerenim rječnikom
07.07.2014.
u 12:34
Mislim da je čak korektno da se predsjedanje sada vrati u Zagreb, rekao je Komadina
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina komentirao je danas izbor novog predsjednika Foruma mladih SDP-a. Novinare je zanimalo je li u pitanju još jedna podjela stranke u izbornoj trci u kojoj je pobijedila "zagrebačka struja", na što je Komadina rekao – "to je pobjeda demokracije u SDP-u".

– Kada imate dva kandidata, jedan mora dobiti natpolovičnu većinu, to je sve što ja tu imam reći – kazao je, a na ponovljeno pitanje je li riječ o novoj podjeli unutar stranke i priči kao na Glavnom odboru stranke, Komadina je još jednom kazao – čim imate dva kandidata, uvijek se nešto podijeli, jedni su za jednoga, drugi za drugoga.

– Ja na to ne gledam kao na podjelu, smatram to opredjeljivanjem ljudi, naših mladih kolega, između dvojice kandidata. Zašto tu iščitavati podjelu – komentirao je, a na pitanje smatra li to porazom riječkog SDP-a, objasnio je da "riječka baza" nije imala kandidata.

– Do sada je Forumom mladih predsjedavao član SDP-a Primorsko-goranske županije. Mislim da je čak korektno da se predsjedanje sada vrati u Zagreb.

Još se jednom osvrnuo i na istup mladog SDP-ovca preko Facebooka.

– Mladi ljudi imaju i burna razmišljanja i reagiranja. Danas su društvene mreže "in", čovjek sjedi sam sa sobom i vrti svoje misli, a ne misli da će ih poslije svi pročitati. Čovjek se na neki način ispričao, u smislu neprimjerenog rječnika. Primjerena reakcija mladog čovjeka neprimjerenim rječnikom – rekao je.

Novinare je zanimalo kako reagira na izjave Gordana Marasa.

– Kolega Maras ima pravo na izjave, jedino ne znam čemu komentirati kolegu Obersnela ili mene, to je nepotrebno. Mi smo političke osobe, javni smo ljudi, kada ste u javnosti, postoji interes za određenim pitanjima, a mi imamo svoje stavove oko toga i ne vidim zašto bismo međusobno komentirati ono što smo rekli. Netko tu potrebu ima. Ja tu potrebu nemam ako me ne pitate – kazao je na kraju Komadina.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

19
1995josip
13:44 07.07.2014.

Iz dana u dan slušamo i gledamo SDP nezadovoljne i nesposobne političare koji se bore sami sa sobom u svom kukuriku kokošinjcu ! Hrvati imaju druge probleme a ne da stalno slušamo cvilenje i svađanje izlizanih i propalih SDP političara , koji misle da nas zanimaju Linići , Komadine , Pušići , Merzelica i Milanović , razni gazimiri itd.. Ako ste nesposobni , podnesite ostavke na sve dužnosti koje niste sposobni obnašati .

OB
Objektivno...
15:19 07.07.2014.

Gospodine Komadina; kako su se riječki SDP-ovci odredili prema Crvenom križu i nesvrstanima iz Trećeg svijeta? Kao što vidite i kao što ćete tek sutra vidjeti, neke najljepše latice SDP-ovog cvijeta sutra će biti ugošćeni a vjerojatno i odlikovani u odmaralištu gdje Mesić ima predsjednički apartman, a čije financiranje je dok je bio u oporbi žestoko kritizirao i vaš Željko Jovanović. Kad mu je Medicinski fakultete u Osijeku postao amicus curiae, promijenio je mišljenje... Predavanje drži vaš bivši član i njegova sadašnja supruga. http://www.glas-slavonije.hr/239809/4/Predstavnici-zemalja-treceg-svijeta-uce-kako-prebroditi-humanitarnu-krizu

ZV
zeljko.visnic
15:54 07.07.2014.

kad pogledaš sdp, forum mladih,seniori sdp-a svi imaju predsjednika i bore se za vlast u stranci,svim je vlast slast.