NERASPOLOŽENI MINISTRI

Komorna atmosfera na skupu SDP-a u Bjelovaru

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
SDP,Bjelovar
06.02.2014.
u 19:24
Na skup županijskog SDP-a došli Branko Grčić, Ranko Ostojić i Gordan Maras
Pogledaj originalni članak

- Ove godine bit će konvencija i članovi Predsjedništva SDP-a raspoređeni u timove razgovaraju sa rukovodstvima u svim županijama o našim stranačkim stvarima, nema tu nikakve velike tajne - kazao je potpredsjednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić pojašnjavajući preko volje novinarima razlog današnjeg pomalo iznenadnog posjeta SDP-ove ministarske trojke stranačkim kolegama u Bjelovaru.

Uz Ostojića još su se pojavili i drugi potpredsjednik vlade i ministar regionalnog razvoja Branko Grčić te ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, no ni oni nisu bili odveć raspoloženi za odgovore na novinarska pitanja. Je li im raspoloženje pokvarila otužna atmosfera u kojoj su dočekani nitko nije mogao potvrditi, no ostaje činjenica da je ministarsku trojku u polupraznom Domu kulture u kojem se skupila tek šačica lokalnih SDP-ovaca dočekala gotovo komorna atmosfera koja je više podsjećala na karmine nego na važan skup vladajuće stranke.

>>Milanović ide s Pupovcem na europske izbore, a trebali razgovarati o Lovrić-Merzel

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
berija
20:21 06.02.2014.

I jesu karmine. Nskon što je Vlada eutanazirala i sahranila nadu u gospodarski oporavak u bližoj budućnosti.

Avatar lojzek1
lojzek1
11:55 10.02.2014.

Kako se Ostojić "kliberi". Svakom tko poznaje imalo psihologiju ( ne psihijatriju, mada mu je to omiljeno područje- vidi Marko Francišković ), vidi da to nije smijeh od srca nego na silu. Da imaju mozga u glavi bili bi podnijeli ostavke jer svakim danom sve dublje potapaju Hrvatsku, samo što je to izgleda i njima cilj. Fuj političari. Hrvati, ne vjerujte komunistima ma koliko reformirani bili

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
16:53 12.02.2014.

SDPovci ste primjetili današnju vijest?: Finska, Nizozemska, Norveška, Luksemburg i Andora na vrhu su po slobodi medija. Pokazao je to indeks slobode medija za 2014. godinu, koju izdaju Reporteri bez granica (RWB), a prema kojemu je Hrvatska na 65. mjestu.