UHIĆEN I OSUĐEN

Koprivnički kuhar otišao u Irsku, žena s djetetom nije htjela

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Koprivnički kuhar otišao u Irsku, žena s djetetom nije htjela
04.08.2019.
u 10:39
Muž, inače, radi kao kuhar u jednom restoranu u Irskoj i tjedno prima 400 eura plaće. Dosad je bio neosuđivan
Pogledaj originalni članak

Božidar (42) iz Koprivnice kaznenim je nalogom osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je ozbiljno prijetio supruzi koja s djetetom nije htjela doći k njemu u Irsku.

Agresivni muž, inače, radi kao kuhar u jednom restoranu u Irskoj i tjedno prima 400 eura plaće. Silno je želio da supruga i jednogodišnje dijete dođu k njemu, ali žena to nikako nije htjela.

Prema kaznenom nalogu Općinskog suda u Koprivnici, Božidar je 8. prosinca lani telefonom supruzi rekao “da ga zlostavlja, da nije normalna, da je prolupala, da će on kontaktirati svojeg prijatelja Borisa i da će ona tada vidjeti svoga boga”.

Potom joj je uoči Božića, 22. prosinca, rekao da se “ima nacrtati u Irskoj s djetetom do 12. ožujka ili će ona upoznati njegovo pravo lice”, a sve te riječi su kod jadne supruge “izazvale osjećaj straha i uznemirenosti”.

Na sudu je predočena službena policijska zabilješka tih dvaju događaja sa snimkama. Božidar je uhićen nakon dolaska u Koprivnicu u svibnju ove godine te je odmah doveden pritvorskom nadzorniku.

Nakon što je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu, drugi je dan pušten na slobodu, a rješenjem tužiteljstva izrečene su mu mjere opreza, odnosno zabrana približavanja i kontaktiranja supruge.

Božidar je, inače, neosuđivan, a poznat je kao dobar kuhar te je posao u Irskoj dobio vrlo brzo. Brani se sa slobode.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

BE
Beskucnik
19:18 04.08.2019.

Fake news fake novina minimal wage is 10.20 € , 400 € imaju peraci tanjura bez papira iz kazahstana nema kuhara ispod 16 € sat. Osim toga dobili bi djecji ,wfp i hap tako da bi zivjeli bolje nego u Hrvatskoj sigurno, a u Irskoj ima toliko Hrvata da je zivot i druzenje ovdje neusporedivo sa RH

AA
aabbcc
13:58 04.08.2019.

"...vidjeti svoga boga”. To se tako kaze u narodu a neki su malo glupi pa ne kuze da je Bog nevidnjiv niti koristi od nacrtanog djeteta u Irskoj ! : )... a mogla mu je poslati postom crtez djeteta : )

CA
cacko
15:24 04.08.2019.

Supruga sigurno zna zasto nije isla za tim psihicom.