Predsjednica Vlade

Kosor: Zašto stoje istrage o korupciji u drugim strankama?

Foto: Ivica Galović/Pixsell
kosor (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
kosor (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
kosor (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
kosor (1)
05.11.2011.
u 15:39
Ovo je jedina stranka koja je imala snage i odlučnosti otvoriti vrata borbi protiv korupcije, to očekujemo i od drugih – istaknula je Kosor.
Pogledaj originalni članak

Sigurno ću biti na izbornoj listi neke od izbornih jedinica, ali još uvijek ne mogu reći na kojoj. Mislim da istraživanja koja HDZ-u predviđaju poražavajuće izborne rezultate nisu mjerodavna i samo govore o tomu kako mi nmamo jednak tretman u medijima – kazala je predsjednica Vlade Jadranka Kosor u odgovoru na novinarska pitanja na svečanosti početka radova na vodocrpilištu u Davoru.

Premijerka je kazala i kako je HDZ bio na čelu države u svim najvažnijim trenucima, od osamostaljenja i Domovinskog rata do posljednjeg završetka pregovora za ulazak u EU, što je rezultat ogromnih postignuća u borbi protiv korupcije, kriminala, potpunog uređenja pravosuđa te brojnim gospodarskih projekata.

 - Nitko ne pita zašto stoje mnoge istrage vezana za koruptivna djela u drugim strankama. Ali to je pitanje koje ćemo mi i dalje postavljati i davati bezrezervnu potporu i Državnom odvjetništvu i Uskoku. Ovo je jedina stranka koja je imala snage i odlučnosti otvoriti vrata borbi protiv korupcije, to očekujemo i od drugih – istaknula je Kosor. Vodocrpilište u Davoru opskrbljivat će pitkom vodom zapadni dio Brodsko-posavske županije na kojem živi oko 50.000 stanovnika. Kompletno područje od Okučana do Nove Kapele bit će pokriveno s magistralnim i sekundarnim cjevovodima.

Kroz vrlo kratko razdoblje omogućit će se cijelom području pitka voda u svakom domaćinstvu. Trenutno je na ovom području na vodoopskrbne sustave priključeno tek tridesetak posto domaćinstava. Do iduće godine priključak na vodu trebalo bi dobiti 70 posto tamošnjih domaćinstava, a riješit će se i problem čestih nestašica vode. Cijeli projekt vrijedan je 110 milijuna kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 592

OB
-obrisani-
19:06 05.11.2011.

profesore O Zagrebu pričaš ili o Rijeci?

OB
-obrisani-
01:25 06.11.2011.

. zasto cenzuriran. ??

OB
-obrisani-
17:47 05.11.2011.

Gdje je nestalo 10 Milijardi dolara TITOVE ostavstine??? Molim odgovor