NEODREĐENO HOĆE LI OSTATI

Kovač: Mandataru sam na raspolaganju, radio sam savjesno, ponosan sam na svoj rad

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
miro kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
miro kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Miro Kovač
11.10.2016.
u 09:51
Odluku prepušta mandataru...
Pogledaj originalni članak

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač izjavio je u utorak da je ponosan na svoj rad kao ministra, a odluku o tome hoće li ostati na toj funkciji donijet će mandatar nove Vlade Andrej Plenković.

– Radio sam savjesno, radio sam odgovorno, ponosan sam na rad svojih suradnika i na svoj rad – rekao je Kovač na marginama poslovne konferencije Meeting G2 u Zagrebu, odgovarajući na pitanje o tome hoće li ostati u novoj Vladi. – Za to sam dobio potvrdu na izborima, u svojoj izbornoj jedinici gdje sam pobijedio preferencijalno – dodao je. 

– A ovo drugo ćemo prepustiti mandataru, on donosi tu odluku, a ja sam na raspolaganju – rekao je Kovač naglasivši da će nastaviti i dalje maksimalno raditi u interesu Republike Hrvatske.

Predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović jučer je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću uručila mandat za sastav nove Vlade. On dosad javno nije iznio nijedno kadrovsko rješenje osim što je rekao da će Davor Božinović biti predstojnik njegova ureda.

>> Hrvatska pomaže Hrvate u BiH s 20 milijuna kuna. Kovač: Učinit ćemo sve da Hrvati budu čvrst element u BiH

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar mama mia
mama mia
10:14 11.10.2016.

Hoćemo, nećemo jesmo, nismo, budemo, ne budemo možda a možda i ne to je sve za ovih 4-5 mjeseci od Kovača obična smijurija

JU
jack-usa
10:23 11.10.2016.

čisto da podsjetimo one koji su zaboravili; tvoja djela su bila takva da kada si krenuo avionom na dogovoreni sastanak u SAD si dobio "cipelu" još u avionu i mogao si se okrenuti nazad, nisu htjeli niti pričati s tobom.

DA
darwil
10:19 11.10.2016.

Nesposoban,iritantan,frazeraj man,jednostavno presmiješan za ministra kao i njegov stvoritelj koji ga je doveo.