Ludi dan u Požegi

Kradljivca busa iz pištolja ranio prijatelj

Foto: Lidija Galić/034portal.hr
Kradljivca busa iz pištolja ranio prijatelj
13.06.2015.
u 08:00
Iskrena majka: Obojica su u problemima jer ne rade i imaju vremena napretak
Pogledaj originalni članak

Darko F. iz Požege u četvrtak je vjerojatno proživio najburniji dan svog života. Ovaj 21-godišnji mladić najprije je rano ujutro pijan s još jednim vršnjakom ukrao autobus. U vožnji su udarili i u parkirani automobil, a na kraju su se zabili u nasip potoka Veličanka.

Autoprijevoznik Kristijan Bazina iz Svilne kod Pleternice nije mogao vjerovati da mu je ukraden autobus. Iste večeri oko 20 sati mladića je iz pištolja slučajno propucao dvije godine stariji prijatelj. S prostrelnom ranom prsnog koša prevezen je u požešku bolnicu gdje je hitno operiran.

Kako neslužbeno doznajemo, Darko F. otprije je poznat policiji, a ima i zatvorskog staža. Njegova majka Anđelka za ranjavanje je doznala tek jučer ujutro, kada ju je nazvao iz bolnice. Prema njezinim riječima, Darko je u četvrtak poslijepodne otišao od kuće na skateboardu. – Javio mi je samo da je dobro i izvan životne opasnosti. Obojica su u problemima jer nigdje ne rade pa imaju viška slobodnog vremena – kazala je mladićeva majka.

>>Pucnjava u obiteljskoj kući: Ranjeni mladić sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

>>Ukrali autobus radi zabave pa se zabili u nasip

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
anonimus00
11:41 13.06.2015.

takvima nije mjesto na ulici.. 2 metra pod zemlju