OBITELJSKA SVAĐA

Krampom uništio BMW da ga pijani sin (32) ne može voziti

Foto: Španjolska policija
Krampom uništio BMW da ga pijani sin (32) ne može voziti
07.03.2023.
u 10:15
Susjedi su prijavili događaj u rano jutro, a policija je po dolasku zatekla dva muškarca kako pokušavaju pobjeći u SUV-u
Pogledaj originalni članak

Španjolska je policija u ranu zoru krajem prošlog mjeseca izašla na nesvakidašnju intervenciju. Naime, građani su dojavili da netko uništava vozilo marke BMW parkirano na ulici. Po dolasku, policijski službenici zatekli su SUV kako punom brzinom napušta mjesto događaja. SUV, u kojemu su bila dva muškarca, je ubrzo zaustavila druga patrola prije nego su se uspjeli znatno udaljiti, piše španjolska policija.

Nakon što su legitimirani, ustanovljeno je da se radi o ocu i njegovom 32-godišnjem sinu, koji je bio u alkoholiziranom stanju.

Naime, kako su doznali policijski službenici, otac je pokušao spriječiti sina da pijan sjedne u svoj BMW. Htio mu je uzeti ključeve, no nakon nekog vremena zbog toga su se posvađali.

U očajničkom pokušaju da sinu onemogući vožnju u alkoholiziranom stanju, otac je uzeo kramp i počeo razbijati BMW. Pri tome je oštetio sva stakla, dio karoserije i kotače.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
12:18 07.03.2023.

to je pravi brižan roditelj, a ne ovi naši koji će mu kupiti novi kada ga razbije i još ga počasti čašicom rakijice prije nego ode u vikend provod...

DU
Deleted user
11:54 07.03.2023.

Bravo ! Možda je spasio njegov i možda i još nečiji život.