KAZINI LJUDI

Kreće promjena na HTV-u: Miču Brunu Kovačevića, dolaze nove urednice, o jednoj se skoro ništa ne zna

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Kreće promjena na HTV-u: Miču Brunu Kovačevića, dolaze nove urednice, o jednoj se skoro ništa ne zna
12.03.2022.
u 09:55
I, kako doznajemo, umjesto Brune Kovačevića novi glavni urednik sva četiri HTV-ova programa trebala bi postati Rahela Štefanović, voditeljica projekta “Škola na Trećem”. A HRT-ov bi web i multimediju, nakon Andree Arežine Grgičević, kao nova glavna urednica trebala voditi, kako smo mogli čuti, “izvjesna Ivana Božanić”.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 29

PA
Pahor
11:12 12.03.2022.

Radmanovi pioniri i jugoslaveni i dalje vladaju televizijom. Dok se to ne rascisti, nista od programa

Avatar zajutrak
zajutrak
10:13 12.03.2022.

HTV je jako opterećen udovoljavanju tzv lijevim , onima čiji su i sami ostaci, još od Milanovića koji je 40 urednika smijenio u 48 sati... Vrijeme je da dođu nove, suvremenije i pametnije snage .

GA
Gargamel
14:56 12.03.2022.

HRT, TV kuća koja je najlošija u regiji. Nema ništa novog, reprize starih filmova, serije koje su ništavne, voditelji prepuni sebe narcisoidni tipovi, osim možda dvoje troje koji prolaze, sponzoruše na svakom koraku i td. i td. Uredno se plača pretplata koja se troši bez veze. Ima 4 programa, im sportski kanal na kojem su uglavnom reprize starih utakmica, za prenose uživo domače prve lige navodno nema novaca i još mnogo toga. Važno je da su prenosi kojekakvih otvorenja, misa i reklama sponzora obavezni. Zbilja jadna TV kuća. Najbolje da si kanale kodirate pa tko želi gledati neka plati i ukinuti pretplatu, pošto je ovo sve više komercijalna TV kuća. Neka se financiraju iz tih reklama koje traju u nedogled.