BELJAK DOBIO POZIV

'Izaberite mjesto i vrijeme i doći ću da odmjerimo snage'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Krešo Beljak i Davor Bernardić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Krešo Beljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Krešo Beljak
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Krešo Beljak: Ne namjeravam se opravdavati. Rezultat glasovanja bio je izvjestan. Napravili smo grešku, neće se ponoviti
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Krešo Beljak
24.11.2017.
u 13:04
Ponuda je došla na službenu adresu elektroničke pošte HSS-a.
Pogledaj originalni članak

Nakon napetog dana u Saboru, gdje je bilo puno trzavica, svađe između političkih protivnika preselile su se na internet, točnije na Twitter.

Sve je krenulo HDZ-ovom anketom u kojoj su pitali javnost tko je veći agresivac. Bile su ponuđene dvije opcije: Krešo Beljak i Nikola Grmoja.

Ovo se pitanje prvo obilo HDZ-ovcima u glavu jer su ih počeli podsjećati na primjere nasilnika iz njihovih redova. 

– Što niste ponudili još koju opciju. Možda Alojz Tomašević? – napisala je Sever, referirajući se na HDZ-ova župana kojeg je supruga optužila za nasilje.

I drugi su za primjer stavljali Tomaševića, a javila se i Ivana Tomić iz HSS-a. Ona je objavila poruku koja je došla na službenu adresu elektroničke pošte. U njoj stoji poziv na ''odmjerivanje snaga'' od izvjesnog Zlatka Jurišića iz Vinkovaca.

– Izaberite mjesto i vrijeme i doći ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno – stoji u poruci u kojoj je osoba navela da ima 53 godine, 178 centimetara i 72 kile. Nije to bila jedina ponuda. Drugu je objavio sam Beljak.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

SN
Samo naprijed
13:36 24.11.2017.

Pravomoćno osuđeni lopov bljak Beljak fizički prijeti u Saboru. Pitanje, što rade Beljak i Grmoja između četiri zida ako se ovako ponašaju u Saboru.

ZE
zebra11
13:45 24.11.2017.

Guglajte: Zlatko Zdunić . Sve vam bude jasno tko je Beljak i o kakvom mutnom liku se radi. Iako Cvitan sve radi da zaštiti svoje partijske drugove, Beljak će uskoro u Remetinec skup s SDP-ovim tajkunom Kodrićem koji financira i stoji iza Beljaka. Beljak je zato u zadnje vrijeme nervozan i jako agresivan u saboru, vjerojatno priprema obranu, odnosno, pozivat će se na politički progon.

PA
Pajkoslava2
13:31 24.11.2017.

Blago vama Beljci, Grmoje, Petrovi i ini kad imate vremena za gluposti. Zivot vam je stvarno pretezak. Da su barem meni vaši problemi...jadno.