KRIPTOVALUTA

Kripto kitovi kupuju SPX6900 dok je vrhunski trgovac zaradio 23 milijuna dolara od SPX pumpanja

Kripto kitovi kupuju SPX6900 dok je vrhunski trgovac zaradio 23 milijuna dolara od SPX pumpanja
24.10.2024.
u 12:53
Pogledaj originalni članak

Novčanici s 24 milijuna dolara u SPX6900 navodno pripadaju influenceru meme kriptovaluta, Muradu Mahmudovu.

S više od 23 milijuna dolara profita, drugi kitovi su slijedili Murada u SPX trgovini.


Cijena SPX6900 skočila 5.000% u mjesec dana, Muradovi novčanici eksplodiraju


Poznati zagovornik meme kriptovaluta, Murad, navodno stoji iza nekoliko novčanika koji kontroliraju 24 milijuna dolara u SPX-u.

Murad već mjesecima promovira SPX6900 token. Nedavno ga je nazvao "krajnjim zaključkom u memetičkim financijama."

Stoga, kada je ZachXBT otkrio 11 Ethereum i Solana novčanika za koje tvrdi da su Muradovi, tržište nije bilo iznenađeno što drži tako veliku količinu.

Ali kako su njegova ulaganja dosegla 24 milijuna dolara?

To je ubrzo nakon ZachXBT-ovog tweeta otkrio Lookonchain.

Na temelju Muradovih navodnih adresa, Lookonchain izvještava da je potrošio 387.000 dolara kako bi kupio 35,69 milijuna SPX-a koristeći četiri novčanika od 2. lipnja do 16. kolovoza. Lookonchain je otkrio da je Murad dosad zaradio više od 23 milijuna dolara, što predstavlja 61x dobitak.

Inspirirani eksponencijalnim dobicima Murada i drugih ranih SPX investitora, još jedan kit je uložio 2,61 milijun dolara u SPX od 21. rujna, bilježi Lookonchain.

Ulaganje prosječno iznosi 0,21 dolara po tokenu, a sada vrijedi 8 milijuna dolara. To znači više od 3x dobitka u manje od mjesec dana.

Međutim, razlika u profitima između Muradovih novčanika i drugog novčanika naglašava prednost ranog ulaganja u kriptovalute. Murad je ostvario veće dobitke s mnogo manje kapitala.

Murad je počeo ulagati u SPX6900 2. lipnja, što mu je omogućilo da kupi po značajno nižoj cijeni u odnosu na njegove ranije visoke vrijednosti.

Imajući to na umu, trgovci sada aktivno traže sljedeću meme kriptovalutu koja bi mogla eksplodirati i pružiti eksponencijalne povrate slične SPX6900.

Jedan projekt koji je nedavno privukao pažnju nekoliko stručnjaka zove se Crypto All-Stars i donosi industrijski jedinstvenu korisnost za meme kriptovalute.


Nova meme kriptovaluta za pratiti: Analitičar predviđa da će $STARS narasti 100x nakon pretprodajne faze


Crypto All-Stars je aplikacija za multi-chain staking koja omogućava korisnicima generiranje pasivnog prihoda na meme kriptovalutama poput Dogecoina, Shiba Inua i Pepea. Trenutno prolazi kroz pretprodajnu fazu u kojoj je prikupljeno 2,1 milijun dolara.

Investitori u pretprodajnoj fazi mogu staviti svoje $STARS tokene u staking i odmah početi zarađivati nagrade. Trenutno je godišnji prinos (APY) 680%, ali će se s vremenom smanjivati.

Korisnici također moraju posjedovati $STARS kako bi mogli staviti meme kriptovalute u staking, a nagrade će biti proporcionalne količini tokena koje imaju.

Drugim riječima, investitori iz svih vodećih zajednica meme kriptovaluta motivirani su kupovati i držati $STARS, što bi moglo stvoriti značajnu dugoročnu potražnju.

25% ukupne ponude projekta dodijeljeno je nagradama iz MemeVaulta, još 25% za staking $STARS tokena, 20% za marketing, 10% za likvidnost na burzama i 20% za pretprodaju.

Ovaj slučaj upotrebe izazvao je veliko zanimanje, a vodeći analitičari podržavaju projekt za potencijalne dobitke. Na primjer, Umar Khan iz 99Bitcoins nedavno je rekao da bi $STARS mogao narasti 100x.

U međuvremenu, ClayBro napominje kako "pokazuje ogroman porast potražnje" te da je sezona meme kriptovaluta počela.

Kako cijene meme kriptovaluta rastu, prognoze za prvu svjetsku aplikaciju za staking meme kriptovaluta postaju sve optimističnije.

Posjetite Crypto All-Stars

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr