Podravkina će pivnica Kraluš u samome središtu grada vrlo brzo zasjati u novome ruhu, a njen će izgled i nova jela u potpunosti biti u podravskom duhu, dok će restoran ostati vjeran tradicijskim jelima.
Podravska jela
– Kuhinja trenutačno ne radi jer restoran pivnice dobiva novu kuhinju po Hasapu, a s kojom će doći i 15-ak novih jela – rekao je Branko Takač, direktor Podravskog ugostiteljstva, koji je objasnio i da će svaki dan na jelovniku biti jedno dnevno jelo, u ponudi od od 10 do 17 sati, po cijeni od 27 do 40 kuna.
– Kako se u pivnici uglavnom odvijaju poslovni sastanci, želja nam je privući zaposlenike obližnjih tvrtki, banaka s ponudom tradicionalnih jela. Tako će se uz svakodnevni grah i fileke na meniju naći i sarma, panonski odrezak, juneći file u crnom pivu, a uz glavno jelo bit će prilog, salata te besplatni desert – rekao je Takač.
Kuhinja će proraditi u subotu, a s novom će ponudom početi već od ožujka.
– Ugradili smo novu univerzalnu pećnicu, te se u potpunosti prilagođavamo Hasapu, što znači kvalitetu, higijenu i sigurnost za posjetitelje – kaže on.
No promjene će se vidjeti i izvana, samo se čekaju dozvole Grada i konzervatora.
Marketing
– Unutarnji izgled pivnice želimo preseliti i van, tako da se može jesti i na terasi. Nadamo se da ćemo prije ljeta na terasu postaviti drvene stolove i stolce i povisiti cvjetnjake, tako da se s trga ne vidi izravno na terasu – ističe Takač.
Dodaje da Zlatko Kauzlarić-Atač ima u planu restauraciju svoje slike u unutrašnjosti pivnice, što bi još više pridonijelo atraktivnom izgledu.
Novost će biti i marketinške aktivnosti, koje će Podravka provoditi vikendima.
hasapu????? haccp bi bilo tocnije... e moji lektori... profesori HRVACKOG... beeeelj... :-)