u sisku

Kupio garažu, a dobio cijeli arsenal: Pronašao 13 ručnih bombi, 5 pušaka, više od 7000 metaka...

Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka
Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka
Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka
19.07.2023.
u 14:58
13 ručnih bombi, protupješačku minu, kilogram eksploziva,21 komad elektrodetonatorskih kapisla, 4 upaljača za mine, 5 automatskih pušaka, 61 okvir za automatsku pušku te 7099 komada raznog streljiva
Pogledaj originalni članak

Muškarac je u ponedjeljak, 17. srpnja, na području Siska, čisteći garažu koju je kupio pronašao veću količinu minsko eksplozivnih sredstava, oružja i raznog streljiva.

Kako je policija objavila pronašao je: 13 ručnih bombi, protupješačku minu, kilogram eksploziva, 21 komad elektrodetonatorskih kapisla, 4 upaljača za mine, 5 automatskih pušaka, 61 okvir za automatsku pušku te 7099 komada raznog streljiva.

Oružje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

POVEZANI ČLANCI:

Policija podsjeća kako je i dalje na snazi dragovoljna predaja oružja bez ikakvih sankcija.

"Dragi građani, oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na mjesto događaja uputit će se posebno osposobljeni policijski službenici, koji će preuzeti oružje, a Vi ćete ostati anonimni. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92." - ističe policija.

>>VIDEO U Kijevu se oglasile sirene dok Rusija pokreće veliki zračni napad na Ukrajinu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.