Čakovec - Zadar

Kupio traktorsku prikolicu, no iz Međimurja je nisu isporučili. Uhićen 56-godišnjak, oštetio kupca za 57.500 kuna

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Šišan: Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Traktor/ ilustracija
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Hrvatske kune
24.03.2022.
u 11:12
Protiv osumnjičenog 56-godišnjaka, kao odgovorne osobe, te protiv trgovačkog društva kao pravne osobe se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije proveli su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Tako ga se sumnjiči da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva s čakovečkog područja u mjesecu kolovozu 2021.godine dogovorio kupoprodaju traktorske prikolice s rokom isporuke do kraja rujna iste godine, temeljem čega je oštećeni 48-godišnji kupac na račun društva uplatio novčani iznos od 57.500 kuna, nakon čega u dogovorenom roku nije isporučena naručena prikolica niti su vraćena uplaćena sredstva, a za koji iznos je svom društvu pribavio nepripadnu imovinsku korist. .

Protiv osumnjičenog 56-godišnjaka, kao odgovorne osobe, te protiv trgovačkog društva kao pravne osobe se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.