indonezija

Lav u ZOO-u pobjegao iz kaveza i pred posjetiteljima ubio devu

Foto: Reuters/PIXSELL
lav, deva, ZOO (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
lav, deva, ZOO (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
lav, deva, ZOO (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
lav, deva, ZOO (1)
02.02.2012.
u 17:54
Direktor zoološkog vrta kazao je da je netko od djelatnika zaboravio zatvoriti vrata kaveza pa je lav zbog toga pobjegao
Pogledaj originalni članak

Šokirani su bili posjetitelji zoološkog vrta u gradu Solo u Indoneziji kada su vidjeli kako lav pred njihovim očima ubija devu, piše Jakarta News. Naime, lav je pobjegao iz svoje nastambe i ušao u kavez s devama. Jednu od njih izgrizao je po trbuhu i vratu nakon čega je deva uginula.

Zaposlenicima zoološkog vrta trebalo je čak sat i pol vremena da uhvate odbjeglog lava i uspavaju ga. Srećom, nitko od posjetitelja nije stradao.

Ravnatelj zoološkog Lilik Kristianto rekao je da je bijeg lava vjerojatno ljudska pogreška s obzirom na to da je netko od djelatnika zaboravio zatvoriti vrata kaveza. No, slučaj će se još istražiti. 

– Pravio sam društvo majci koja radi na kiosku u zoološkom vrtu kada sam ugledao lava kako trči i skače u kavez gdje su bile deve – kazao je 8-godišnji dječak Aldo koji je od lava bio udaljen samo 20-tak metara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

JA
JackRussell
13:27 04.02.2012.

Užas, u životu nisam vidio tužnijeg lava! Ovaj bi ZOO trebalo pothitno zatvoriti, kako ljudi mogu tako postupati prema jadnoj životinji...

OR
orisis
19:50 02.02.2012.

Dugo vremena si je on merkal ove deve...

ST
standup
23:16 03.02.2012.

da nije bija gladan, i da su ga hranili, nebi pojija kamilu......