Krađe

Lažne medicinske sestre starici skinule i ukrale lančić od 2500 kn

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Lažne medicinske sestre starici skinule i ukrale lančić od 2500 kn
03.09.2012.
u 12:40
Iz kuća u Crikvenici, Opatiji i Malinskoj ukradena zlatnina vrijedna više desetaka tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

Dvije drske kradljivice, zasad nepoznate, u nedjelju su 95-godišnoj Riječanki ukrale zlatni lančić s privjeskom vrijedan 2500 kuna, i to u njenom stanu u koji ih je pustila jer su se predstavile kao medicinske sestre.

Prema do sada otkrivenom, kradljivice su po ulasku u stan starici ponudile pregled i masažu i tom prilikom su joj s vrata skinule lančić. Policija za njima traga i upozorava građane da ne puštaju nepoznate osobe u svoje stanove i kuće.

Dodajmo da je protekloga vikenda policija zabilježila i više dojava građana o provalama u kuće na području Crikvenice, Opatije i Malinske na otoku Krku.

Prema dosadašnjim saznanjima, nepoznati su lopovi iz kuća ukrali više komada različitog zlatnog nakita: ogrlice, narukvice, naušnice, privjeske, satove. Ovim krađama troje je građana, starih od 61 do 72 godine, oštećeno za više desetaka tisuća kuna, na koliko se procjenjenuje ukradena zlatnina.

Policija intenzivno traga za kradljivcima i ukradenim predmetima.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:44 04.09.2012.

2500 kn vrijedan lancic??? uf to nije lancic vec lanac....