Reakcija

Leovac: Mi smo mirovine časnije zaradili nego premijerka stan

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Leovac: Mi smo mirovine časnije zaradili nego premijerka stan
21.02.2011.
u 19:12
Leovac ističe da u Braniteljskoj akciji svatko ima svoje ime i prezime
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI – Ponukan izjavom premijerke Jadranke Kosor da nije bila maćeha izvjesnim braniteljima kada im je 2005. isposlovala respektabilne mirovine, priopćenjem se oglasio vinkovački i vukovarski branitelj Mladen Leovac, jedan od trojice govornika jučerašnjeg skupa u Grubišnom Polju koje je spomenula premijerka.

– Braniteljska akcija nastala je kao revolt prema „podobnim sekretarima“ raznih udruga i neaktivnosti naših stranaka u zaštiti kako hrvatskog branitelja tako i svakog građanina. Braniteljsku akciju nitko nije kupio ni nagradio mirovinama ili bilo čime drugim što je očito nekima problem.

Tko je nagrađen mirovinom, molimo premijerku neka to objavi jer svaki od nas stoji iza svojih dijela i riječi i sigurni smo da smo svoje mirovine, tko je u mirovini, zaradili časnije nego ona stan ili plaću – kaže Leovac dodajući da su "protiv bilo koje stranke u braniteljskoj populaciji, no svatko od nas ima pravo na svoj politički stav, ali ne kroz Braniteljsku akciju".

Leovac ističe da u Braniteljskoj akciji nema dužnosnika, predsjednika, tajnika "nego svatko ima svoje ime i prezime bez čina, zvanja, što ste i mogli vidjeti jučer na prosvjedu".

– Nije bilo vojnika-generala nego branitelj-hrvatski državljanin svojim imenom i prezimenom bez boje, stranke, nacije ili vjere. I dalje ostajemo na usluzi samo hrvatskom narodu, seljaku, ribaru, radniku, branitelju te pozivamo sve da bez obzira na stranke iznad svega stave Hrvatsku kao najveću vrijednost – poručuje Mladen Leovac.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 124

DU
Deleted user
20:25 21.02.2011.

a jesu li na skupu branitelja bili friščić i bandić? naime i oni su u registru branitelja.... objavite popis i iz njega izbacite lažne branitelje!

Avatar Piruška
Piruška
21:54 21.02.2011.

Ovaj tjedan pada vlada !

Avatar netstoper
netstoper
19:53 21.02.2011.

...Potpisujem...!