BROJNA PITANJA O SMRTI NOVINARA

Lijek za COVID imaju samo bolnice, Matijanić bi ga dobio da su ga odvezli. Zašto nisu?

Foto: Ivo Čagalj/Goran Stanzl/PIXSELL
Lijek za COVID imaju samo bolnice, Matijanić bi ga dobio da su ga odvezli. Zašto nisu?
08.08.2022.
u 19:33
Zbog čega preminuli Matijanić nije hospitaliziran, jer tada bi mogao dobiti lijek, iako je po riječima njegove partnerice bio na hitnom prijmu, a i poslije su tražili njegovu hospitalizaciju s obzirom na pogoršano zdravstveno stanje, utvrđuju inspekcije.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 60

Avatar Milogad_P.
Milogad_P.
21:20 08.08.2022.

Kako su se drugovi razgalamili kad je otišao jedan njihov. I to samo zato jer smatraju da nije dobio odgovarajuću zdravstvenu uslugu kakvu je on kao jedan od sljedbenika jugokomunjarstva zaslužio. A osim drugova, uznemirili se i veliki humanisti, udarnici našeg zdravstva, cijenjena gospoda doktori. I jedni i drugi do sad kao nisu znali kakvo je stanje u hrvatskom sustavu javnog zdravstva pa su nakon Tomasovićevog istupa svi (od Dežulovića do Luetića) najednom bijesni ili iznenađeni i uvrijeđeni. Čak se oglasila tatina i mamina kći koja obnaša dužnost pučke pravobraniteljice. Uzgred, ima u ovoj priči s Matijanićem nečeg neobičnog. Umro je na najznačajniji praznik države koju (najblaže rečeno) nije baš volio.

DU
Deleted user
22:23 08.08.2022.

Dakle otišao je još jedan ljevičarsko-antihrvatski aktivista. Baš me zanima koliko će trajati ova halabuka isto takvih spodoba?

AG
Agricola
21:25 08.08.2022.

Tko pod drugim jamu kopa sam u nju upada. Kako siješ tako ćeš i žnjeti. Revolucija jede svojju djecu. Karma is a bitch. Ima takvih poslovica koliko hoćeš i nisu nastale slučajno niti su se održale slučajno.