SDP o premijerki

Linić: Pogrešnim potezima J. Kosor uništila je gospodarstvo

Foto: Goran Kovaičć/PIXSELL
Linić: Pogrešnim potezima J. Kosor uništila je gospodarstvo
26.10.2010.
u 16:20
Vladu Jovanović drži odgovornom za ekonomsku, moralnu i političku agoniju, što je posljedica njezina neznanja, neodgovornosti, korupcije i kriminala.
Pogledaj originalni članak

Građani Hrvatske kao poslodavac žele Vladi dati izvanredni otkaz bez otpremnine, a dužnost je SDP-a kao oporbe koja je pokušavala pomoći Vladi, ali je uvijek bila ignorirana, zatražiti da Sanader-Kosor, vlada koja je zemlju izolirala i gospodarski oslabila, odstupi jer SDP za to ne želi biti odgovoran - kazao je danas Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a uoči glasovanja o nepovjerenju Jadranki Kosor.

Vladu Jovanović drži odgovornom za ekonomsku, moralnu i političku agoniju, što je posljedica njezina neznanja, neodgovornosti, korupcije i kriminala. Od svih odgovornih saborskih zastupnika SDP očekuje podršku u raspravi i glasovanju o povjerenju premijerki. Slavko Linić obrazložio je da SDP predlaže iskazivanje nepovjerenja osobno J. Kosor jer je u 15 mjeseci kao premijerka svojim pogrešnim potezima u poreznoj politici, bez ijedne mjere za poticanje gospodarstva, izazvala potpuni zastoj u gospodarstvu i investicijama, a usto je predlažući izmjene ZOR-a otvorila sukob s javnim sektorom, čija je posljedica nepovjerenje građana u politiku i pravosuđe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

TO
tomo1
18:59 26.10.2010.

liniću aj u penziju više ..

SA
Santiago
17:48 26.10.2010.

Premijerka Kosor suvereno vlada situacijom, a naš najveći stručnjak za ustavno pravo gospodin Vladimir Šeks poručio je da nema razloga za zabrinutost. Reforme se provode i ulazak u EU se približava...

OB
observer...
22:44 26.10.2010.

Bravo, iz tvojih usta u Božje uho.