Plitvička jezera

Lionsi sakupljaju novac za nove zvučne semafore u Karlovcu

Foto: zdravko bičak/VLM
Lionsi sakupljaju novac za nove zvučne semafore u Karlovcu
22.05.2012.
u 11:56
Branko Dragičević, kapetan duge plovidbe i ugledni hrvatski pomorski stručnjak, novi je guverner Lions distrikta 126 za Hrvatsku
Pogledaj originalni članak

Branko Dragičević, kapetan duge plovidbe i ugledni hrvatski pomorski stručnjak, novi je guverner Lions distrikta 126 za Hrvatsku. Odluka je to 130 delegata sa 18. konvencije organizacije održane prošlog vikenda na Plitvičkim jezerima i Rastokama, kojoj je domaćin bio Lions klub Karlovac.

Dragičević je na mjestu guvernera zamijenio Jusufa Šehanovića, a na konvenciji su popunjena i viceguvernerska mjesta. Na njih su izabrani Nada Arbanas i Nenad Prelog. Konvenciji su bili nazočni i Janez Bohorič, internacionalni direktor LCI-a, i Dorijan Maršić, guverner Lionsa Slovenije.

Tijekom trodnevnog okupljanja Lionsa izabrano je i novo vodstvo hrvatskih Leo klubova kojem je odsad na čelu Iva Angebrandt. U okviru konvencije održana je i svečana večera na kojoj se razgovaralo o humanitarnim projektima Lionsa, a održan je i koncert učenika Glazbene škole Karlovac. Sav novac prikupljen prodajom slika i tombolom na svečanoj večeri namijenjen je opremanju semafora u Karlovcu zvučnim uređajima koji će omogućiti prijelaz raskrižja slijepim i slabovidnim osobama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.