NAPOKON OSVJEŽENJE

Ljetu je kraj: stižu pljuskovi, na kopnu temperature ispod 20°C

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ljetu je kraj: stižu pljuskovi, na kopnu temperature ispod 20°C
30.08.2012.
u 19:56
Svemu će prethoditi grmljavinski pljuskovi koji se očekuju sutra na večer
Pogledaj originalni članak

Nakon dugog toplog ili bolje rečeno vrućeg i sušnog ljeta, mnogi će se razveseliti kišnom i prohladnom prvom rujanskom vikendu. Oblačan i znatno svježiji vikend prije svega pomoći će alergičarima koji ovih dana muku muče s ambrozijom. Pogoršanje vremena s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se već sutra i to najprije na sjevernom Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima unutrašnjosti.

Tijekom noći na subotu lošije vrijeme očekuje se i na istoku te na jugu zemlje.

– Za vikend bit će kišovito. Najviše oborina očekuje se u subotu. Svemu će prethoditi grmljavinski pljuskovi koji se očekuju sutra na večer. Temperature će u nedjelju u unutrašnjosti biti niže od 20 stupnjeva, a samo na najjužnijem dijelu Jadrana zadržat će se otprilike 30 Celzijevih stupnjeva – objašnjava meteorolog Nebojša Subanović s Meteo-infa i upozorava: – U subotu popodne na sjevernom i srednjem Jadranu očekuje se i jaka bura.

U subotu se u Gorskom kotaru mjestimice očekuje i obilna kiša. Vrijeme će se smiriti u ponedjeljak.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
21:11 30.08.2012.

falim te bože

FR
friški
21:37 30.08.2012.

A šta sad bog ima s tim.Da je boga nebi bilo tolike suše.

AL
Alkana
22:22 30.08.2012.

Friški, pričaš gluposti. Čovjek je Božjom odlukom slobodno biće i sam odlučuje o svojoj sudbini. Ne bi bilo suše da nismo uništitli prirodu, posjekli šume, zagadili atmosferu i svojim takvim ponašanjem ugrozili ljudski opstanak na zemlji. Nije tome kriv Bog nego pohlepni čovjek....