TUNEL SVETI ILIJA

Lorencin: Ne bih se htio miješati, cijena tunelarine je racionalna

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
zlatko ževrnja,darko lorencin (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
zlatko ževrnja,darko lorencin (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
zlatko ževrnja,darko lorencin (1)
10.07.2013.
u 15:26
Prošao sam jutros kod tunel, čiji je južni prilaz dodatna turistička atrakcija. Njegovo održavanje traži troškove, rekao je ministar turizma
Pogledaj originalni članak

Ministar turizma Darko Lorencin posjetio je sa suradnicima Splitsko-dalmatinsku županiju, gdje se sastao sa županom Zlatkom Ževrnjom i predstavnicima turističkog gospodarstva županije. Razgovarali su o razvoju turističkog sektora u Splitsko-dalmatinskoj županiji, s naglaskom na strateške turističke projekte te županijske manifestacije. Posebno su istaknuti projekti eko-etno sela na Hvaru, turističke valorizacije Dalmatinske zagore, cikloturizma, tematskim stazama, aquaparka u Dugopolju..

Na sastanku je također naglašeno kako su posebni napori poduzeti za razvoj nautičkog i kulturnog turizma te o povlačenju sredstava iz EU fondova. Predstavnici vlasti i turističkog gospodarstva županije naglasili su ministru kako veliki razvojni i investicijski potencijal vide u neprivatiziranim turističkim tvrtkama..

- Zamolili smo ministra da svojim autoritetom pokuša utjecati na odluku o naplati cestarine za tunel Sveti Ilija, iako to nije u njegovom resoru – rekao je župan Zlatko Ževrnja.

- Ne bih se htio previše miješati u resor kolege Hajdaš-Dončića. Prošao sam jutros kod tunel, čiji je južni prilaz dodatna turistička atrakcija. Njegovo održavanje traži troškove. A ova Vlada posluje racionalno, a s cijenom se maksimalno izašlo u susret građanima – rekao je Lorencin i napomenuo kako su prosvjedi demokratsko pravo.

>> \"Imamo protuhrvatsku Vladu! Tunel je otvoren, a nitko nije znao\"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.