FRIZURA!!

Madonna otela vlastitu kćer

29.03.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

LOS ANGELES - Pop-kraljica Madonna izjavila je da je optužena za pokušaj otmice vlastite kćeri! Pjevačica je, naime, svoju plavu kosu obojila smeđom bojom, te je nakon posjeta frizeru krenula u školu po kćer Lourdes. Zbunjeni roditelji u prvi trenutak nisu prepoznali slavnu zvijezdu, zapitavši se gdje je njezina prava majka.

- Kad sam stigla po svoju kćer u školu, nitko me nije prepoznao. Pitali su me gdje je njezina majka. Neki od njih pomislili su da pokušavam kidnapirati svoju Lourdes - izjavila je Madonna. Promjena boje kose očito je zbunila druge roditelje, no sve je dobro završilo i djevojčica je otišla s majkom kući. Madonna je potom svojoj kosi vratila prijašnju boju, ne želeći više izazivati nesporazume u školi. Kazala je i kako se sa suprugom vraća u Englesku jer joj je Amerika dosadila! (Zo.Š.)

Zoran Šabić

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr