dan zdravlja

Mališani prvu pomoć vježbali na plišanim medvjedićima

Foto: Damir Špehar/Pixsell
dan zdravlja (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
dan zdravlja (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
dan zdravlja (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
dan zdravlja (1)
08.04.2013.
u 15:07
Građani su na nekoliko lokacija besplatno provjeravali šećer, krvni tlak, te indeks omjera mase
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Studenti Stručnog studija sestrinstva Visoke tehničke škole u Bjelovaru u suradnji sa Županijskim Zavodom za javno zdravstvo povodom svjetskog Dana zdravlja upriličili su akciju \"Želim znati kako zdravo živjeti\", a tijekom koje su mališane kroz igru poučavali zdravim navikama poput higijene, prehrane i tjelesne aktivnosti. S ciljem da na zabavan i zanimljiv način razviju pozitivan stav prema zdravstvenim djelatnicima za djecu su organizirane interaktivne radionice \"Higijena je pola zdravlja\" i \"Škola za medvjediće\", ali i one koje ukazuju na važnost zdrave prehrane i fizičke aktivnosti.Najmlađma je pak najzanimljivije bilo svojevrsno vježbanje prve pomoći na plišanim medvjedićima.

Nadalje, djelatnici Opće bolnice i Županijskog Zavoda za javno zdravstvo na nekoliko su lokacija Bjelovarčanima omogućili besplatno mjerenje šećera u krvi, krvnog tlaka, te indeksa omjera mase.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.