Nesreća u sesvetama

Mamićev nećak oslobođen iako je pijan sudjelovao u nesreći

Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
Mamićev nećak oslobođen iako je pijan sudjelovao u nesreći
30.09.2011.
u 19:56
Ne može se, kazala je sutkinja, točno utvrditi je li se nesreća dogodila zbog Mamićeve alkoholiziranosti ili krivnjom drugog vozača
Pogledaj originalni članak

Mislav Mamić (27), nećak kontroverznog Zdravka Mamića, nije kriv za prometnu nesreću u kojoj je 2008. u Sesvetama poginuo 82-godišnji Vjekoslav Švigir, premda je mladi Mamić vozio sa 1,5 promila alkohola u krvi. Tako glasi pročitana nepravomoćna odluka Općinskog kaznenog suda u Sv. Ivanu Zelini u ponovljenom postupku. Podsjetimo, Mamić je zbog izazivanja nesreće u kojoj se Golfom zaletio u Opel Astru osuđen na dvije godine zatvora, no Županijski sud u Zagrebu tu je odluku poništio. Sutkinja Zvjezdana Murat Milaš presudu je jučer obrazložila riječima:

– Ne možemo sa sigurnošću reći je li nesreću skrivio Mislav Mamić zbog svoje alkoholiziranosti ili je nesreću, kao što tvrdi i očevidac Željko Jakušić, skrivio vozač u drugom autu koji je prešao u suprotni trak. U ovakvim slučajevima, kada se ne znaju okolnosti, uvijek se ide na ruku optuženiku – kazala je sutkinja.

Mamić, kojem su nakon tragedije privremeno oduzeli vozačku dozvolu, može ponovno sjesti za upravljač. Odbio je komentirati novu odluku suda.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

MA
mar06mir
09:56 01.10.2011.

Jos jedan iz \"ugledne obitelji\".

HE
hellbani
17:31 01.10.2011.

idemo dalje ! hahahahahahahaha

MA
mariod979
20:44 30.09.2011.

Mislim da nije bio pijan nebi mu se pricinjavala druga auta