Kukuriku

Marin Jurjević: Kerum poziva na mržnju, Jadranka Kosor plješće!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Marin Jurjević: Kerum poziva na mržnju, Jadranka Kosor plješće!
30.11.2011.
u 13:08
– Pozivamo vas da budete za civiliziranu i dostojanstvenu, a ne primitivnu Hrvatsku – poručio je u Splitu Marin Jurjević
Pogledaj originalni članak

– Pozivamo mlade da se opredijele protiv primitivizma i mržnje. Svjedočili smo govoru Ante Kulušića u Šibeniku, uz pljesak Jadranke Kosor, gdje poziva na obračun s homoseksualcima. Kerum je u Splitu nazvao "lijevi centar" antihrvatskom opcijom. To je poziv na mržnju i sukobe, to je kažnjivo.

Nažalost, ti pozivi na mržnju idu uz pljesak i potporu Jadranke Kosor. Pozivamo vas da budete za civiliziranu i dostojanstvenu, a ne primitivnu Hrvatsku – poručio je u Splitu Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a i treći kandidat na listi Kukuriku koalicije za 10. izbornu jedinicu na predstavljanju programa za mlade.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar balimbo
balimbo
13:48 30.11.2011.

a tvoj otac je poziva na ljubav.......mrš kameleonu.......u doba vladavine tvoga staroga u Splitu niko nije smi sanjat kako je htio......ako si sad posta demokrata onda bi se slozi s : LUSTRACIJOM......

LA
larala
17:07 30.11.2011.

osobno nemam ništa protiv homoseksualaca al , iskreno pretjerali su u svojim paradam i zahtjevima.....koga imaju u krevetu, njihova stvar al, moji klinci nisu dužni gledati njhovo navlacenje po cestama u raznim paradama....i ove gluposti u predizbornoj kampanji, jeste li za istospolne brakove...pa pobogu ljudi jel to toliko bitno sada dok više od pola hrvatske nema šta jesti?

ŠI
šimuka
13:37 30.11.2011.

Baja ne pizdi,dosadio si Bogu i đavlu.