PRVE IZJAVE

Markač: Mi imamo Hrvatsku, oslobodili smo je bez ikakve mrlje

Foto: 'POOL'
Markač: Mi imamo Hrvatsku, oslobodili smo je bez ikakve mrlje
16.11.2012.
u 22:22
- U srcu sam uvijek nosio domovinu, a domovina ste svi vi. Znao sam da nisam sam, bilo mi je lakše. Znao sam da nije bilo zločinačkog pothvata, da su hrvatska vojska i hrvatska policija časno oslobodile Hrvatsku – rekao je Markač u govoru
Pogledaj originalni članak

Cijela Hrvatska radovala se danas slobodi Ante Gotovine i Mladena Markača. Nakon što su se slavodobitno vratili u Hrvatskoj s velikim iščekivanjem pratili su se i prve izjave generala.

Nakon što je kratki i odmjereni govor na krcatom Trgu bana Jelačića održao Ante Gotovina, i Mladen Markač je stupio pred mikrofon:

– Sretan sam da će u budućnosti svaki Hrvat i njegovi nasljednici bilo gdje na svijetu reći: \"Mi imamo hrvatsku domovinu\". Sretan sam što ćemo u svijetu ponovno govoriti naša domovina Hrvatska – rekao je Mladen Markač. – Hrvatska je slobodna! – uskliknuo je Markač. Okupljeni su generalove riječi pozdravili ogromnim pljeskom.

– U srcu sam uvijek nosio domovinu, a domovina ste svi vi. Znao sam da nisam sam, bilo mi je lakše. Znao sam da nije bilo zločinačkog pothvata, da su hrvatska vojska i hrvatska policija časno oslobodile Hrvatsku – nastavio je Markač.

– Mi imamo Hrvatsku, oslobodili smo je bez ikakve mrlje – naglasio je Markač dodajući kako je Hrvatska stvorila časnu oružanu silu te da je u ratu izvojevana pobjeda koja će ući u anale svjetske povijesti. Kazao je još da je Hrvatska otvorena svim ljudima.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
23:31 16.11.2012.

Mi imamo Hrvatsku sa 200 bogatim familijama, oslobodili smo njihove brige bez ikakve mrlje jer spokojni žive u vilama i voze se sa mercedesima.

CH
Charlemagne26
11:20 17.11.2012.

"da su hrvatska vojska i hrvatska policija časno oslobodile Hrvatsku" Bravo. A tko je poubijao onu srpsku starcad po Krajini? Kinezi?