MEĐUNARODNA ZABAVA

Martinska fešta - dvodnevni praznik alternativaca u šumi

Foto: Duško Marušić
Martinska fešta - dvodnevni praznik alternativaca u šumi
12.08.2010.
u 10:41
Tradicionalni alternativni open air festival na Martinskoj, bivšem autokampu s nezaboravnim pogledom na Šibenik, do sada je ugostio oko 100 domaćih i inozemnih izvođača te nekoliko tisuća zadovoljnih gostiju iz raznih krajeva svijeta.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Martinska fešta, tradicionalna zabava simpatizera supkultura punka, hardcorea i sličnih alternativnih glazbenih pravaca, održava se ove godine 11. put na prostoru nekadašnjeg autokampa Martinska, u vrsnom ambijentu borove šume pored mora i s nezaboravnim pogledom na Šibenik. Tradicija kampiranja u borovini i cjelonoćne glazbene zabave uz međunarodno priznata glazbena imena nastavlja se ove godine sutra i prekosutra, 13. i 14. kolovoza. Kako kažu marljivi organizatori iz Kluba mladih Šibenik, manifestaciju u petak nastupom otvaraju vječiti pulski KUD Idijoti, nakon kojih nastupa Pankerfaust iz Zagreba, J. W. Pozoj iz Samobora, D.J. The Wootchyak iz Pule i Dispro iz Splita. Subota donosi nastup Argiesa iz Argentine, Usuda iz Zagreba, Excuse Forpaina iz Zagreba, Polucije mozgova iz Šibenika i Lošeg Primjera iz Požege.

Martinska fešta je tradicionalni alternativni open air festival koji je do sada ugostio oko 100 domaćih i inozemnih izvođača te nekoliko tisuća zadovoljnih gostiju iz raznih krajeva svijeta.

- Što Martinska fešta nudi svojim posjetiteljima? Živu svirku kvalitetnih domaćih i inozemnih bendova na kvalitetnom razglasu, besplatan kamp i parkirališno mjesto za sve posjetitelje na atraktivnoj lokaciji uz more u prirodi, prijateljske cijene svih svojih usluga te nezaboravnu zabavu do sitnih sati uz najbolje domaće rock D.J.-eve.- poručuju iz Kluba mladih Šibenik.

Prošle godine nastupalo je deset bandova iz Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Njemačke i Belgije, koji su na Martinskoj okupili više od tisuću posjetitelja, pristiglih sa svih strana svijeta. Festival su podržali Grad Šibenik, Županija šibensko-kninska, nekolicina privatnih poduzetnika i, dakako, vjerna publika, koja je zbog rastućeg ugleda manifestacije iz godine u godinu sve brojnija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.