Brže, više, jače

Mateja Kunović i Vlado Cindrić najbolji karlovački sportaši

Foto: Dominik Grgurić/PIxsell
sportasi
Foto: Dominik Grgurić/PIxsell
sportasi1
Foto: Dominik Grgurić/PIxsell
sportasi2
Foto: Dominik Grgurić/PIxsell
sportasi4
Foto: Dominik Grgurić/PIxsell
sportasi3
21.01.2013.
u 11:47
Nagradu za životno djelo dobili su Jadranka Protić, Stjepan Benić i Marijan Bakić. Najbolji sportaš s invaliditetom je Dražen Mikšić
Pogledaj originalni članak

Članica TKD kluba Banija Mateja Kunović najbolja je sportašica Karlovca u 2012. godini. Treću godinu zaredom titulu najboljeg sportaša odnio je Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba Karlovac. Na jubilarnoj pedesetoj svečanosti proglašenja najboljih u karlovačkom sprotu, plakete su im uručili dogradonačelnica Marina Kolaković i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop.

U organizaciji Karlovačke sportske zajednice svečanost je održana u Domu OSRH Zrinski na kojoj su se okupili brojni proslavljeni sportski djelatnici. Među njima i nekad slavni nogometaš Dinama Slaven Zambata, boksač Damir Škaro, karlovački motokrosist Leno Šoštarić i biciklistička legenda Karlovca Ivan Levačić. Najuspješnijom ženskom ekipom proglašena je ona TKD kluba Karlovac. Kod muških najbolji je Hrvatski rukometni klub Karlovac.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom je tenisač u kolicima kluba Četiri rijeke Dražen Mikšić.

 Najbolji karlovački treneri su Dinko Đanković iz Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac, Petar Lukežić iz TKD kluba Karlovac, Neven Trbojević iz TKD kluba Banija, Irena Zdjelar iz Odbojkaškog kluba Karlovac, Igor Vukičević iz Veslačkog kluba Korana i Dario Keča iz Karate kluba Kaplast.

Nagradom za dugogodišnji rad u sportu, odnosno životno djelo nagrađeni su prof. Jadranka Protić, nogometni trener Stjepan Benić, sportski djelatnik i novinar Marijan Bakić. Nagrađene su i mlade nade karlovačkog sporta, kao i NK Karlovac i Vatrogasac te KK Željezničar za značajne obljetnice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.