SUTRA U VEČERNJEM

Merlinu 64 tisuće eura za nastup u Dubrovniku, a Severini 60 tisuća u Budvi

Merlinu 64 tisuće eura za nastup u Dubrovniku, a Severini 60 tisuća u Budvi
22.12.2017.
u 00:15
Neki gradovi izašli su sa svotama koje ukupno kane potrošiti za doček Nove godine na javnim prostorima, ali ne i s pojedinačnim iznosima.
Pogledaj originalni članak

Pjevačima koji su traženi i pune najveće dvorane, angažman za doček Nove godine posao je koji se ne odbija. Većina njih za nastup na Silvestrovo, bilo da je riječ o javnom prostoru, klubu ili hotelu, dobiju i po tri četiri puta veće iznose nego za ostale, “standardne” koncerte.

Jer, teško da će i najveće zvijezde naše estrade moći ponoviti desetke tisuća eura koje dobiju za novogodišnji nastup. Svake godine ima ih i nekoliko koji prijeđu iznos od 50 tisuća eura, poput Severine, Zdravka Čolića ili pak Dine Merlina. Za ove najveće zvijezde regije tako će biti i ovoga 31. prosinca, no nitko nije želio potvrditi o kojem se iznosu radi. Točni iznosi njihovih otprilike dvosatnih nastupa uvijek su tajna, jer menadžeri ne žele istupiti u javnost sa svotama, strahujući od poreza. 

Neki gradovi izašli su s ciframa koje kane potrošiti ukupno za doček Nove godine na svojim javnim prostorima, ali ne i pojedinačnim iznosima. Tako je grad Split, u kojem ove godine građane na rivi zabavljaju Jole i Gustafi, izdvojio 450 tisuća kuna, a Dubrovnik milijun kuna za Dinu Merlina, Pravila igre i Songkillerse na Stradunu.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem Večernjem listu ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

>>Pobuna! Dobavljači, ali i HNS protiv plana nagodbe

>>Analiza Mislava Šimatovića: Dobavljači su već puno toga naplatili pa je red da se nečega i odreknu

>>Azimov demantira Vladu: Rusija je Hrvatskoj ponudu za plin službeno dala 7. listopada!

>>Platili Rebru za lijek 2,6 mil. kuna, a oni ne znaju bi li je liječili

>>Umjesto 2019., Hrvatska bez mina tek 2028. godine

>>Intervju – Janica Kostelić: U poslu mi pomaže status sportske veličine. To je kao dobar štit

Paket! Ekran + Enigmatika samo 13 kuna

Naslovnica 23.12.2017

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

FA
fakin2012
21:04 21.12.2017.

koji balkanizam, potrošiti 64.000 eura za pjevača koji osim što nudi bosanski melos, nije ništa bolji od kandidata u tv zvijezdicama. Je li bi dali Miji Negovetić 64.000 eura. Lako je gradskoj upravi mlatiti s tuđim novcem, novcem poreznih obveznika grada Dubrovnika.

UM
umnjak
06:51 22.12.2017.

Merlin nastupa u zemlji agresoru. Euri mu lijece rane.

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
02:04 22.12.2017.

Šogorica Severina od tog mizernog horara ne može si platiti doprinose za mirovinski i zdravstveno osiguranje. Da nebi sirota umjetnica ostala bez tih privilegija to joj plaća velikodušno Državni proračun.