susret

Mesić podržao Kajina i obećao mu pomoći s investitorima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mesić podržao Kajina i obećao mu pomoći s investitorima
12.03.2013.
u 11:42
Kajin je Mesića upoznao sa svojim programom nastalim u suradnji s koalicijskim partnerima iz SDP-a, HSU-a, HSLS-a i SDSS-a kojim će, uvjeren je Kajin, pokrenuti novi kvalitetni ciklus u Istri.
Pogledaj originalni članak

Nezavisni kandidat za istarskog župana Damir Kajin u pratnji Ivana Heraka susreo se u ponedjeljak poslijepodne s bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem u njegovu uredu. Kajin je Mesića upoznao sa svojim programom nastalim u suradnji s koalicijskim partnerima iz SDP-a, HSU-a, HSLS-a i SDSS-a kojim će, uvjeren je Kajin, pokrenuti novi kvalitetni ciklus u Istri.

- Program za razvoj Istarske županije počiva na temeljnim vrijednostima poput antifašizma, multietničnosti i pluralizma, ali mu osnova za gospodarski razvoj adekvatno korespondira s maksimalnimmogućnostima korištenja aplikacija na EU fondove i Mesić ga je ocijenio visoko kvalitetnim i dao nam potporu - rekao je Kajin dodajući da je bivši predsjednik, suglasan s takvom vizijom gospodarskog razvoja Istre, obećao i osobno pomoći u njegovoj realizaciji i svojim dugogodišnjim kontaktima pridonijeti mogućnosti privlačenja stranih investitora. 

>> Susret s novinarima na farmi odgodilo jaranje koza

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.