STRUČNA EMISIJA

Mesna industrija je u krizi zbog etike i industrijske proizvodnje: Je li budućnost u laboratoriju?

Mesna industrija je u krizi zbog etike i industrijske proizvodnje: Je li budućnost u laboratoriju?
06.04.2021.
u 16:43
Pogledaj originalni članak

Sve je više ljudi koje muči etički problem zbog konzumacije mesa. Ili zbog nehumanoga, industrijskog uzgoja stoke, prepune antibiotika i hormona. Rješenje se nazire u laboratorijskome uzgoju iz matičnih stanica. No, iako se komercijalna proizvodnja godinama najavljuje, čini se da nismo previše blizu opciji 'od epruvete do stola'.

Prilog o alternativi mesnim proizvodima možete pogledati i u gospodarskoj emisiji Poslovni plan koja se emitira subotom na drugom programu HTV-a.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
18:22 06.04.2021.

Živjele biljke, proizvođači kisika!

PU
Pupavac
17:11 06.04.2021.

Hahaha idioti bi zderali meso iz epruvete jer ih muči etika

KA
kažemja
20:16 06.04.2021.

Kad bi klaonice imale staklene zidove svi bi bili vegetarijanci.