premijer u milanu

Milanović: Datum predsjedničkih izbora još nije odlučen

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zoran Milanović
16.10.2014.
u 15:43
Josipović kaže da mu svaki termin za izbore odgovara, koji god će Vlada odabrati.
Pogledaj originalni članak

Datum predsjedničkih izbora nije odlučen, rekao nam je danas u Milanu hrvatski premijer Zoran Milanović. Na vladi je da odredi datum izbora, ali još nije odlučen. Milanović nam je kazao kako s predsjednikom republike Ivom Josipovićem nije razgovarao o datumu izbora. 

- Datum izbora ne utječe na izborne rezultate - kazao je Milanović, koji je dodao kako će građani na vrijeme doznati izborni datum. O datumu predsjedničkih izbora i izmjenama izbornog zakona danas se izjasnio i predsjednik Josipović.

- Volio bih da sve stranke prihvate inicijativu izmjene izbornog zakona, odnosno volio bih da se unutar Sabora postigne određeni konsenzus o unapređenju našeg izbornog sustava - kazao je Josipović. Dodao je da je proces otvoren i kako se nada dobrom rezultatu. Kaže da mu svaki termin za izbore odgovara, koji god će Vlada odabrati.

>>Utrka za Pantovčak – izbori 11. siječnja?

>>Josipović o anketama: Zadovoljan sam rezultatima i očekujem pobjedu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AP
apolon
15:37 16.10.2014.

Nije razgovarao sa dr. Ivom oko izbora?? Znači da Ivanka Toma piše neistine???

DD
ddh
18:58 16.10.2014.

To sa izbornim datumom je opet tipicna komunisticka manifestacija. Umjesto, da se dan izbora zna barem vec 6 mjeseci, kako je to u demokratskim zemljama, u Hrvatskoj komunisti na vlasti muljaju. Jer za njih narod nije nista drugo nego glasacka masinerija i njih (komunista) uopce ne tangira to sto narod zeli. Takvo ponasanje nema veze cak niti sa socijaldemokracijom. To je oslika njihovog idola Tita i velikog vodje Staljina. A izbore ce pokusati tako dugo zavlaciti dok im njihov crveni Josipovic nece eventualno imati sansu da pobijedi. Pa ce u slijedece nadolazece vrijeme poceti i izmisljati t.zv. afere ako gdje Kolinde koje ce onda preko njihovih rezimskih medija (95 % svih medija u Hrvatskoj) plasirati u javnost. Udarne snage tih medija sa Munizabom na celu su vec pocele kuhati tu i takvu kasu.

MJ
markezic.joso
17:37 16.10.2014.

To je bio samo probni balon, ne znam do kada će nas Milanović probati.