prepolovljena cijena izgradnje

Milanović: Vrlo brzo Pelješki most će se graditi europskim novcem

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Milanović: Vrlo brzo Pelješki most će se graditi europskim novcem
17.07.2015.
u 20:30
O gradnji Pelješkog mosta ne odlučuje Europska komisija, ona samo delegira konzultante, rekao je premijer i dodao da je ministar Siniša Hajdaš Dončić obrazložio proceduru izgradnje mosta
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Zoran Milanović izjavio je u petak da će se Pelješki most graditi vrlo brzo europskim novcem, da je pitanje samo koliki će biti hrvatski udio, no njegova vlada, dodao je, prepolovila je cijenu izgradnje koju je prije pet godina procijenila HDZ-ova vlada.

Na novinarsku primjedbu kako se prije govorilo da je most već apliciran, a sad se navodi da to još nije učinjeno, Milanović, koji je u petak obišao granični prijelaz između Hrvatske i BiH u Gabeli, uzvratio je kako je to "zloba i nedobronamjenrost onih koji su pet puta otvarali gradilište".

-  Pelješki most će se graditi bez obzira na to tko pobijedi na izborima, i to, više nitko ne može uprskati, a upsrkavali su pet godina, kazao je Milanović.

O gradnji Pelješkog mosta ne odlučuje Europska komisija, ona samo delegira konzultante, rekao je premijer i dodao da je ministar Siniša Hajdaš Dončić obrazložio proceduru izgradnje mosta.

>> Hajdaš Dončić: Prva lopata ne može početi kopati prije proljeća

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar imotska115
imotska115
20:43 17.07.2015.

Sto si toliko zagrizo za ti most, rusio si ga cijeli svoj mandat, a sad bi koji glas, nevjerujemo to gospodine Zoki. Ti si svoje rekao i zavrsio za malo i svoj mandat.

DD
ddh
21:14 17.07.2015.

Od kud on zna koliko ce most kostati? Radovi jos nisu niti raspisani, a on vec zna cijenu prije nego je i jedna ponuda dosla na stol. To je sve cista demagogija i pokosaj hranjenja naroda nebulozama. "Strucnjaci" Milanovic i njegov Doncic ili Hajdas pricaju o gradnji mosta i o sredstvima evropskih fondova, kao da je to u sto se oni razumiji, odnosno klopotanje gluposti. A i sa svojim podobnicima iz HAC-a nebi bili u stanju sagraditi niti drvenu baraku, a kamoli most.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:51 17.07.2015.

hoće li se srušit taj helikopter više kojim preljeće uokolo?