mlada direktorica

Milijunski poslovi grada 21-godišnjoj studentici

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Milijunski poslovi grada 21-godišnjoj studentici
05.06.2012.
u 20:26
Meteor grupa Privatno partnerstvo osnovana je potkraj veljače ove godine, dva mjeseca prije odlaska u stečaj Meteor grupe
Pogledaj originalni članak

Poslove javno-privatnog partnerstva u Varaždinskoj županiji u vrijednosti više od 800 milijuna kuna trenutačno vodi tvrtka 21-godišnjakinje! Otkriveno je to nakon što je Meteor grupa otišla u stečaj. U sudskom registru navodi se da je tvrtku Meteor grupa Privatno partnerstvo osnovala Inga Paripović, kći direktora i vlasnika Meteor grupe Duška Paripovića, koji je i sam u novoj tvrtki osoba ovlaštena za zastupanje.

Meteor grupa Privatno partnerstvo osnovana je potkraj veljače ove godine, dva mjeseca prije odlaska u stečaj Meteor grupe, a njen temeljni kapital iznosio je 20 tisuća kuna. Varaždinski župan Predrag Štromar ne vidi ništa sporno u tome što tako mlada osoba, studentica, vodi milijunske poslove.

– Županija, gradovi i općine najamnine uplaćuju tvrtkama posebne namjene samo za projekte JPP-a. Bez obzira na to što JPP vodi 21-godišnjakinja, projekti JPP-a nisu upitni – rekao je Štromar.

Prema modelu JPP-a, u Varaždinskoj je županiji sagrađena su ili dograđena 32 školska objekta.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

OS
osica
22:48 05.06.2012.

"ma čudo jedno - stvorno i rođeno s fakultetom i vrhunskim menadžmentom i privatnim partnerstvom. "

DJ
djakputnik
08:14 06.06.2012.

Stari mački su se bojali kriminala, pa gurnuše ovo neiskusno dijete. To me podsjetilo na praksu banaka u Hrvatskoj, gdje za izvršne direktore imenuju dječurliju kojoj se još mlijeko na ustima nije osušilo.

DO
doktorica
20:39 05.06.2012.

blago nama sa takovim "genijalcima"....