u washingtonu

Mimica s Vučićem o "suradnji okrenutoj budućnosti"

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Mimica s Vučićem o "suradnji okrenutoj budućnosti"
08.12.2012.
u 11:37
Sastanak je bio posvećen nastojanju da se istraže temelji za uspostavu pragmatične suradnje okrenute budućnosti, na obostranu korist, poručili su iz Vlade.
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Neven Mimica i prvi potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Srbije Aleksandar Vučić sastali su se jučer u Washingtonu, izvijestili su iz Vlade.

– U svjetlu razvoja zbivanja u hrvatsko - srbijanskim odnosima konstatirali su razlike u stajalištima o nedavnoj prošlosti. Sastanak je bio posvećen nastojanju da se istraže temelji za uspostavu pragmatične suradnje okrenute budućnosti, na obostranu korist – istaknuli su u priopćenju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
14:37 08.12.2012.

da se mene pita ja bi --uzido--Kineski Zid --prema Srbiji....to je Zlocinacka Zemlja i kriminalna Zemlja....

Avatar MENSA
MENSA
14:42 08.12.2012.

Nema tu neke posebne mudrost! Pa svi znamo kako "stvari" stvari sa Srbima ! Oni su od civilizacijske "normale" i neophodne katarze udaljeni još uvijek nekoliko tisuća......svjetlosnih godina. Uostalom , sa narodom i državom koji za predsjednika imaju četničkog vojvodu treba postupati otprilike kao i sa zaraženima od opakih i smrtonosnih virusa......dakle oprezno, sa zaštitnom odjećom i naravno, sa što veće ......udaljenosti!

OB
-obrisani-
13:37 08.12.2012.

8.12.2012. u 12:19h yututu je napisao/la: Šta je sa kažnjavanjem "nedostupnih" srpskih zločinačkih bandita ? _______________________________________________________________ Od toga nikada nista biti nece. Zlocini nad Hrvatima se nikada nisu ni sankcionirali.Niti u drugom svijetskom ratu koje su pocinili partizani i cetnici,niti nakon tog rata isto kao i u domovinskom ratu. Tko je odgovarao za zlocine u Yugoslaviji?Hrvatska ne zeli ni cuti za cetnicke i komunisticke zlocine.Boljkovac se nije smio niti ispitati....