Ubijanje nije dovoljno

Ministar: Bacanje nuklearne bombe na Pojas Gaze jedna je od ponuđenih opcija

Foto: MOHAMMED SALEM/REUTERS
Ministar: Bacanje nuklearne bombe na Pojas Gaze jedna je od ponuđenih opcija
06.11.2023.
u 08:00
Izraelski premijer Netanyahu suspendirao je radikalnog člana vlade Amihaija Eliyahua te ga je nazvao "odvojenim od stvarnosti". Ministar je rekao da u Pojasu Gaze nema nevinih.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:38 06.11.2023.

Izrael je službeno izjavio kako"Izrael vodi rat prema najstrožim humanitarnim međunarodnim propisima". Istovremeno, izraelski ministar je predložio uporabu atomskih bombi u pojasu Gaze. Toliko je sumnjiv napad Hamasa kojeg "nitko" iz izraelskih službi nije predosjetio, a desio se u jeku masovnih demonstracija Izraelaca protiv Netanyahua zbog njegovih korupcionaških sudskih procesa koje vode izraelski sudovi. I tako, sve je Netanyahuu krenulo kad je Hamas napao, slučajno. Osobno mislim da se desio Pearl Harbour sindrom, kada je vojno zapovjedništvo u Washingtonu koje je imalo informacije o točnom datumu napada na Pearl Harbour namjerno propustilo javiti obavještajne podatke zapovjedništvu Pacifičke flote, admiralu Kimmelu, o pripremanom napadu. Očito su izraelske službe učinile slično, ako nisu i potakle napad Hamasa svojim instaliranim agentima unutar Hamasa. Politički ciljevi Netanyahua koji je izgubio povjerenje Izraelaca zbog osobne korupcije su se ostvarili a rezultati će biti dugotrajni i izuzetno loši za sve. Osim za Netanyahua.

Avatar bimbopus
bimbopus
15:03 06.11.2023.

Slava tebi , tvoj komentar je dokaz da o dogadjajima i genezi Izraelsko Palestinskih odnosa nemaš pojma , vjerojatno se nisi dobrano podučio pa ti to malo fali u razumijevanju. Ali jednog dana češ razumjeti.

DU
Deleted user
10:19 06.11.2023.

Vlada Netanyahua radi protiv interesa izraelskog naroda...okrenuli su protiv Židova cijeli svijet i potaknuli antisemitizam.