na bolničkom odjelu

Ministar Mrsić više nije na JIL-u, dobro se oporavlja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ministar Mrsić više nije na JIL-u, dobro se oporavlja
22.04.2015.
u 16:59
Postoperativni oporavak prolazi uredno i ministar Mrsić dobro se oporavlja, priopćeno je iz njegova ministarstva
Pogledaj originalni članak

Ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić napustio je Jedinicu za intenzivno liječenje i preseljen je na bolnički odjel Kliničkog bolničkog centra Zagreb, priopćeno je iz njegova ministarstva.

Postoperativni oporavak prolazi uredno i ministar Mrsić dobro se oporavlja.

Ministar Mrsić je, podsjetimo, na operaciji završio zbog zapetljaja crijeva, ali i kile trbušne stijenke zbog čega će njegov oporavak trajati vjerojatno nekoliko tjedana.

>> Mirando Mrsić završio hitno na operaciji zbog zapetljaja crijeva

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
17:15 22.04.2015.

Prvo smo rekli priraslice, pa kad smo shvatili da to nije baš kao hitno dodali smo zapletaj i kilu. Sada može hitna operacija.

HR
hromcan
00:00 23.04.2015.

Ne želim nikom zlo pa ni komunistu Mršiću kojem želim brz oporavak ali dosta si zla napravio ovom Hrvatskom narodu oziđi sa vlasti.