odgovor stožeru

Ministar Ostojić: Krv je u Vukovaru pala zbog rakije

Foto: Branimir Bradarić
Ministar Ostojić: Krv je u Vukovaru pala zbog rakije
13.11.2013.
u 11:12
Vukovarski branitelj Darko Pajčić u Vukovaru je ozlijeđen kad je sam pao na pod. Izmjereno mu je 2,7 promila alkohola u krvi, odgovorio je ministar unutarnjih poslova na optužbe Stožera za obranu hrvatskog Vukovara
Pogledaj originalni članak

– Vukovarski branitelj Darko Pajčić ozlijeđen je kada je sam pao na pod, a izmjereno mu je 2,7 promila alkohola – reakcija je ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića na optužbe Stožera za zaštitu Vukovara.

Stožer ga je prozvao vezano uz incident u kojem je Pajčić ozlijeđen nakon što je razbio dvojezičnu ploču na zgradi Policijske postaje Vukovar.

– Krv je pala zbog rakije, to je moj prvi odgovor. To znači, Pajčić je imao 2,7 alkohola i, prema vlastitoj izjavi, sam je pao na pod. Pitajte gospodina uostalom u bolnici je li to istina ili nije – odgovorio je Ostojić na pitanje novinara.

Ostavku, koju traže iz Stožera, ministar ne namjerava podnijeti, a onima koji ga prozivaju poručio je da "ostavku daju oni koji uznemiravaju javnost ovakvim lažima".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

Avatar Joja
Joja
11:53 13.11.2013.

Ovu Rankovicevu pricu nebi ni pas sa maslom pojeo! Odkad se pijanci moraju svladat sa udarcem pistoljem u glavu? Policajac moze i vise pijanaca svladat kako treba a ne jednog ubit. To neka komandir udbe prica nekome drugome!

Avatar Joja
Joja
12:26 13.11.2013.

I jos nesto, kako vrli ministar zna da je pio rakiju? Da nije vino pa martinje je....Ministar laze da vjeruje samom sebi

KE
kekokeko
11:42 13.11.2013.

gospodine ostojić, krv nije pala zgog rakije, već zbog revanšistićke politike vaše stranke i vlade - niste trebali napuštati sabor kad se donosila odluku o samostalnosti već ostati i učestvovati u stvaranju države Hrvatske, ali ne, ideološki ste bolesni i nikako nemožete shvatite da su komunizam i jugoslavija propali ....