Nikad nije kasno

Ministri dijelili "Ključeve", 
a zgrada useljena prije 7 mjeseci

Foto: Branimir Bradarić/VLM
Ministri dijelili "Ključeve", 
a zgrada useljena prije 7 mjeseci
29.10.2010.
u 19:14
– Znamo kad su se stanari uselili u zgradu. Sad smo bili u stanu gospođe koja se uselila tada – rekao je Pankretić na novinarski komentar da je zgrada u funkciji već mjesecima.
Pogledaj originalni članak

Dva potpredsjednika Vlade Slobodan Uzelac i Božidar Pankretić te ministar Dražen Bošnjaković sa šefom Delegacije EU u Hrvatskoj Paulom Vandorenom danas su u Vukovaru dodijelili suglasnosti o stambenom zbrinjavanju za pet obitelji u obnovljenim stanovima. Građani su začuđeno gledali poznata lica i skupe limuzine posebno zato što u zgradi stanari žive već mjesecima – i to od ožujka.

– Znamo kad su se stanari uselili. Sad smo bili u stanu gospođe koja se uselila tada – rekao je Pankretić na novinarski komentar da je zgrada u funkciji već mjesecima, a da se tek sada dijele ključevi.

Nije, međutim, znao odgovoriti na pitanja zašto se čekalo toliko dugo da se pet obitelji tek jučer useli u odavno obnovljene stanove.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

OZ
ozujsko
15:18 30.10.2010.

na nasem brdovitom balkanu je sve moguce,ah masalna vazno je da se priblizavaju izbori,bice toga jos od prosle godine,heheheh

VR
vratićesevalter
08:30 01.11.2010.

jebaće vam mater

VR
vratićesevalter
17:50 31.10.2010.

nikad nisam napisao to što mi stavljaš u usta.A je si li ti napravio koji zločinčić? I nemoj me slati u školu jer mi je 18 g. i bez velikog odmora dosta. Malo se raspitaj kako se koriste znakovi navoda. \"pismeno\" mamino