Mirela Holy

Nisam rekla da je 'premijer uživao u ribanju'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Nisam rekla da je 'premijer uživao u ribanju'
04.09.2014.
u 10:20
Predsjednica ORaH-a Mirela Holy reagirala je na intervju koji je dala za Soundset, a koji je prenio i Večernji.hr
Pogledaj originalni članak

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy reagirala je na intervju koji je dala za Soundset, a koji je prenio i Večernji.hr. Opovrgnula je da je izjavila da je premijer Zoran Milanović "uživao u ribanju".

– U jučerašnjem razgovoru nisam rekla da je "premijer uživao u ribanju". Na komentar voditelja da je bolje da to radi uživo, a ne putem telefona ja sam odgovorila da je meni svejedno je li ribanje uživo ili putem telefona – izjavila je Holy.

>> Holy o Milanoviću: Njega posao ne zanima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

ZO
zoom
11:18 04.09.2014.

holly se politički profilirala kao dio SDP-a i jasno je valjda svima da je ona ljevičarka kao i ostatak SDP ekipe s kojima se posvadila i razišla. sad se neki pitaju kako to da je u anketama holly odjednom popularnija i od samog SDP-a, iako o toj njenoj novoj stranci ne znamo gotovo ništa? odgovor je jednostavan - ljevičarski mediji vide da će SDP na idućim izborima biti potučen do nogu pa sad pokušavaju preko holly stvoriti instant kandidata koji će zastupati lijevu opciju pa joj umjetno dižu u anketama popularnost koja zasigurno nije ni pola od onoga što pišu!

Avatar Chupacabra
Chupacabra
10:50 04.09.2014.

A tko je ova..?.. Pevaljka neka ili..??

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
10:51 04.09.2014.

Ajme koja jadna propaganda još jedne preko veze za kuma i prijatelja.... Sram vas bilo u Večernjem, umjesto da stalno ističete kako je htjela preko veze zapošljavati (tko zna koliko ih je zaposlila) vi nju prikazujete kao "alternativu", tako da svjesno sudjelujete u obmanjivanju javnosti i neukog puka (čitaj proletera)!!!