prof. Željko Krznarić

'Mit je da je bolnička hrana loša i neukusna. Pažljivo je i namjenski osmišljena. Nije predmet štednje'

Foto: ESPEN KONGRES 2022
'Mit je da je bolnička hrana loša i neukusna. Pažljivo je i namjenski osmišljena. Nije predmet štednje'
20.09.2022.
u 22:56
Gubitak mišićne mase otežava svakodnevni život i obavljanje dnevnih aktivnosti poput hodanja, ustajanja iz kreveta te podizanja predmeta

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.

TKO JE TKO U HRVATSKOJ TRGOVINI

Od ukupnog kolača od više od osam milijardi eura najveći udio ima pet hrvatskih i pet stranih lanaca

Hrvatska ima četiri puta veći promet u trgovini od Slovenije, ali i manje diskontera kojima i nismo skloni. Kad je riječ o privatnim markama trgovaca, one u Sloveniji čine 36,6% udjela u tržištu, u Hrvatskoj 20,5. Europski prosjek je 37%, a rekorder je Švicarska s udjelom od čak 51,6% u trgovačkim lancima. Hrvati su, međutim, još uvijek vjerni A brendovima proizvođača



Komentari 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:24 21.09.2022.

U bolnicama serviraju pažljivo osmišljene splačine, Krznariću.

DU
Deleted user
11:07 21.09.2022.

Tako je i zato sestre i doktori imaju kavijara a bolesnicima se servira hrana u istrošenim plastičnim posudama od jogurta i to je za njihovo dobor.

DU
Deleted user
05:11 21.09.2022.

Jel ti to nas tzaj...aš, Krznariću?