bivši laburist

Mladen Novak prešao u ORaH koji sad ima dva saborska zastupnika

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mladen Novak prešao u ORaH koji sad ima dva saborska zastupnika
24.07.2015.
u 13:13
Mladen Novak je podsjetio da je u politici od 2010. godine, a motiv za ulazak u politiku mu je bio, kako kaže, stati na kraj dominaciji dvaju političkih blokova između kojih nema razlike
Pogledaj originalni članak

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy danas je na konferenciji za novinare objavila da je saborski zastupnik Mladen Novak, bivši laburist, prešao u njenu stranku. ORaH zahvaljujući tome sada ima dva zastupnika u Hrvatskom saboru, a Holy je najavila i mogućnost osnivanja saborskog kluba za koji im je potreban i treći zastupnik, pa je pred njima vrijeme pregovaranja kako bi ga pronašli u saborskim klupama.

Mladen Novak je podsjetio da je u politici od 2010. godine, a motiv za ulazak u politiku mu je bio, kako kaže, stati na kraj dominaciji dvaju političkih blokova između kojih nema razlike.

- U politiku sam ušao tako da si mogu reći da sam bar nešto pokušao promijeniti u Hrvatskoj, smatram da je moja obveza da probam nešto promijeniti. Vjerujem da je ORaH jedina stranka koja daje nadu da se nešto uistinu može promijeniti. ORaH-ov program nije moguće provesti preko noći ili u kratkom vremenu, ali jedino taj Program može pokrenuti Hrvatsku u pravom smjeru i trudit ću se dati svoj doprinos tome – kazao je Novak.

Mirela Holy izrazila je zadovoljstvo što je Novak prešao u ORaH.

- S kolegom Novakom uspješno politički surađujem već tri godine, otkako sam dala ostavku u Vladi i politički put nastavila djelovanjem u Saboru. Iako smo pripadali različitim političkim opcijama naši stavovi o cijelom nizu važnih političkih i društvenih pitanja su se poklapali što je bilo vidljivo iz cijelog niza saborskih rasprava. Kolegu Novaka cijenim kao poštenog, vrijednog i odgovornog političara koji se u političkom djelovanju zalaže za socijalnu pravdu te prava ugroženih skupina, posebice osoba s invaliditetom, te vjerujem da ćemo zajedničkim djelovanjem u Saboru uspješno raditi u javnom interesu, odnosno u interesu svih hrvatskih građanki i građana - objasnila je Holy.Iako se formalno u stranku učlanio tek ovih dana, Novak već neko vrijeme surađuje s Holy, a i pomogao je pripremiti stranku za posljednje mjesne izbore u Sunji, gdje je ORaH, naglašava Holy, postigao izvrstan rezulat.

– Izašli smo na izbore za četiri mjesna odbora i osvojili 8 vijećničkih mjesta, a u dva mjesna odbora bili smo najjača izborna lista - zaključila je Mirela Holy.

>> Mirela Holy predstavila parfem koji miriše na ORaH

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KU
kucastara
13:46 24.07.2015.

slijedeci saziv ORAH nitko nece ni pominjati

KV
kinkela.vilim
13:52 24.07.2015.

Očito je da su razlozi ovoga prelaska nedostatan LIBIDO uz pad POTENCIJE.Ipak morati će pojesti na kile ORAHA i potrošiti na litre Mirelinog novokomponovanog ORAH-PARFEMA .Bolje da si je odmah uzeo VIAGRU.

BA
bartolkai
14:57 24.07.2015.

Iz visokog izvora saznajemo da Mladen Novak pregovara o prelasku u Real Madrid