Vjenčanja

Mladenke u vjenčanici skaču u bazen i idu u podzemnu garažu

Foto: ''
Mladenke u vjenčanici skaču u bazen i idu u podzemnu garažu
31.05.2010.
u 15:20
Mladenci imaju sve neobičnije zahtjeva pa se fotkaju ispred grafita i u shopping-centrima
Pogledaj originalni članak

Sudbonosno "da" mladenci u Varaždinu još uvijek najviše vole reći u svojoj župnoj crkvi ili Županijskoj palači, a veselicu poslije vjenčanja prirediti u hotelu ili restoranu. U pripremi vjenčanja inzistira se na mnogim detaljima, zahtjevi su različiti jer svi nastoje biti originalni. Posebne zadatke dobivaju i fotografi.

Osim što fotografi inzistiraju na neobičnim lokacijama kako bi mladencima ponudili originalne fotografije za uspomenu, i mladi bračni parovi sve su kreativniji u tome i imaju sve neobičnije želje.

Među takve spada par Božić koji je u odjeći za vjenčanje skočio u bazen. Skakanje u bazen u vjenčanici i svečanom odijelu zabilježeno je prošlog vikenda na Gradskim bazenima Varaždin. – Brzo smo se dogovorili o skakanju u bazen. Mladencima smo dali i diplomu za plivače početnike – kaže Natalija Žetko, ravnateljica Bazena, dodajući da su spremni i drugima organizirati takvo ili slično fotkanje. Za takve želje Damjan Fiket, iz Fotostudija Plavec-Fiket, kaže da su trend u svijetu, a i kod nas, nazvan "uništi haljinu" ("trash the dress"). Osim skakanja u bazen u to spada valjanje u blatu, trganje haljine, mazanje uljima u tvorničkim halama, no zasad su Varaždinci probali skakanje u bazen.

– Mladenci sve više inzistiraju na urbanim fotografijama, pa traže fotkanje ispred šarenih grafita, uz panoramu ili gradske krovove – kaže Damjan. Među neobičnim su lokacijama fotografiranja i podzemne garaže, a u fotoatelijeru Puttar kažu da su u posljednje vrijeme česti gosti shopping-centara. Fotografiranje se dogovara dan, dva poslije vjenčanja. Unatoč krizi, kaže Fiket, mladenci naručuju skuplje pakete, pa im nude zanimljive lokacije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.