PROMENADE

Mladi fotografi, glazbenici i plesači donijeli sunce u gradske parkove

Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
Mladi fotografi, glazbenici i plesači donijeli sunce u gradske parkove
24.05.2010.
u 16:23
Duž Velike promenade izložene su fotografije četvero mladih autora, a kod Paviljona Katzler zasvirao je hip-hop sastav Hi Society, nakon čega su svojim atraktivnim plesom prisutne oduševili i break dance plesači Promenada kluba.
Pogledaj originalni članak

Nakon dvije odgode zbog kiše, mladi karlovački umjetnici čvrsto su odlučili ovog puta odraditi program u organizaciji udruge Šesta rijeka i Turističke zajednice grada Karlovca. Iako je kiša dva puta padala, a jednom je bila riječ o pravom prolomu oblaka, nisu odustajali i na kraju su, prokomentirao je u šali jedan od posjetitelja, donijeli sunce u grad.

Duž Velike promenade izložene su fotografije četvero mladih autora - Sabine Brlečić, Vladimira Klobučara, Anamarije Podrebarac i Katharine Sertić, a kod Paviljona Katzler zasvirao je hip-hop sastav Hi Society, nakon čega su svojim atraktivnim plesom prisutne oduševili i break dance plesači Promenada kluba. U svakom slučaju - događaj za svaku pohvalu, o čemu svjedoče i brojni zadovoljni komentari okupljenih građana, kao i buran pljesak koji su dobili glazbenici i plesači te ogroman interes koji su izazvale odlične fotografije mladih Karlovčana.

Pogledajte na vecernji.hr