Uvreda na Fejsu

Mladi HDZ-ovci Vladi izrazili suosjećanje zbog poraza Srbije

Foto: Screenshot/Facebook
Mladi HDZ-ovci Vladi izrazili suosjećanje zbog poraza Srbije
27.03.2013.
u 12:35
Na svoj profil u petak su stavili fotografiju hrvatske reprezentacije uz koju stoji poruka: "Molimo Jovanovića i Milanovića da ne dođu na utakmicu u petak zbog poštovanja zabrane dolaska gostujućih navijača... Hvala"
Pogledaj originalni članak

Mladež HDZ-a Splita na svom Facebook-profilu žestoko je uvrijedila premijera Zorana Milanovića i ministra obrazovanja Željka Jovanovića nakon nogometne utakmice Hrvatske i Srbije.

Na svoj profil u petak su stavili fotografiju hrvatske reprezentacije uz koju stoji poruka: "Molimo Jovanovića i Milanovića da ne dođu na utakmicu u petak zbog poštovanja zabrane dolaska gostujućih navijača... Hvala". Očito se aludira na izjavu HDZ-ove "koalicijske partnerice" na izborima za Europski parlament i predsjednice HSP-a Ante Starčević, Ruže Tomašić, koja je prije nekoliko tjedana kazala da su u Hrvatskoj "Hrvati domaći, a svi ostali su gosti". U poruci se jasno Jovanovića i Milanovića naziva "gostujućim navijačima".

Uz tu fotografiju mladi HDZ-ovci stavili su i status u kojem obavještavaju "prijatelje" da je Hrvatska pobijedila sa 2:0. To su "začinili" i porukom Vladi: "Šaljemo svoje suosjećanje Vladi Republike Hrvatske uz poruku: I vi ćete uskoro otići iz Hrvatske praznih ruku! :)". Očito su smatrali kako su trebali poslati "sućut" Vladi zbog nogometne pobjede nad Srbijom, a čini se i da ih žele otjerati iz države.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Jim West
Jim West
17:15 27.03.2013.

Je li ta mladež potom uhvatila njihovu reprezentaciju i potpisala ćirilicu na Maksimiru?