Prometna nesreća

Mladić (18) udario u stablo pa iz gorućeg automobila otišao kući

Foto: Hajrudin Merdanović/24sata
nesreća kod Umaga (1)
Foto: Hajrudin Merdanović/24sata
nesreća kod Umaga (1)
Foto: Hajrudin Merdanović/24sata
nesreća kod Umaga (1)
16.09.2011.
u 14:22
Vozilo se nakon udara u stablo zapalilo, a u požaru su izgorjeli automobil i prikolica te nekoliko stabala
Pogledaj originalni članak

Mladić (18) iz Buja teško je opečen u prometnoj nesreći što se dogodila noćas oko 2 sata na županijskoj cesti Plovanija – Umag, izvijestila je PU istarska.

Mladić je vozio Ladu Nivu za koju je bila zakačena prikolica i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio na travnatu površinu te se zabio u drvo. Automobil se nakon udara u stablo zapalio, a u požaru su izgorjeli automobil i prikolica te nekoliko stabala.

Nakon nesreće mladić je otišao kući gdje ga je policija i pronašla. Prevezen je u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da ima opekline drugog stupnja na 45 posto tijela.

Automobil je vozio bez vozačke dozvole pa će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
16:21 16.09.2011.

Taj je u Istri mogao otici samo DOMA, a ne kuci. A prikloca je bila ZAKVACENA a ne zakacena. Da smo u BiH, onda bi se mozda moglo reci \"kuci\" i \"zakaciti\", u Hrvatskoj NE!

MI
mikistjep
17:30 16.09.2011.

16.09.2011. u 16:21h silverback je napisao/la: Taj je u Istri mogao otici samo DOMA, a ne kuci. A prikloca je bila ZAKVACENA a ne zakacena. Da smo u BiH, onda bi se mozda moglo reci \"kuci\" i \"zakaciti\", u Hrvatskoj NE! Pa jesi li ti iz Istre, iz BiH ili Hrvatske. Daj se odluči. Možda si čak i poliglot pošto tako dobro poznaješ jezike. Čudno mi je samo da neznaš kako se piše PRIKOLICA.