PRIMIO I PRIJETNJU

Mladić nasjeo na obećanje o lakoj zaradi klađenjem: Izgubio tisuće eura zbog prijevare

Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Mladić nasjeo na obećanje o lakoj zaradi klađenjem: Izgubio tisuće eura zbog prijevare
09.08.2023.
u 14:30
Osim što je oštećen za nekoliko tisuća eura, dobio je i SMS poruku prijetećeg sadržaja zbog koje se uplašilo za vlastitu sigurnost
Pogledaj originalni članak

Mladić iz okolice Grubišnog Polja prevaren je za nekoliko tisuća eura obećanjem o lakoj zaradi klađenjem. Prema informacijama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, 26-godišnjak je 8. kolovoza prijavio kaznena djela prijevare i prijetnje. U srpnju ove godine, putem društvene mreže stupio je u kontakt s osobom koja mu je obećala zaradu klađenjem na nogometne utakmice.

"Oštećeni je toj osobi uplatio novac i ubrzo dobio obavijest da je ostvario dobitak od 15 tisuća eura, ali da mora uplatiti troškove transfera novaca što je i učinio, a potom da mora uplatiti troškove poreza na dobit, a što je također uplatio po dobivenim uputama", navodi policija. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je dobio obavijest da mu se dobitak povećao na 35 tisuća eura te kako mora uplatiti još novca, shvatio je da je prevaren i prekinuo svaku daljnju komunikaciju.

Osim što je oštećen za nekoliko tisuća eura, dobio je i SMS poruku prijetećeg sadržaja zbog koje se uplašilo za vlastitu sigurnost.

VIDEO Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja u Grčkoj

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
08:43 10.08.2023.

Školovan, a ne prevaren. Svaka škola košta. Nadajmo se da je barem nešto naučio.

BR
Brdo
15:59 09.08.2023.

Dok je ovaca bit ce i vune....