silovanje u srbiji

Monstrum iz Zaječara seksulno zlostavljao 14-godišnju pokćerku

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Monstrum iz Zaječara seksulno zlostavljao 14-godišnju pokćerku
26.10.2012.
u 21:21
Majka je posumnjala tek kada joj je kći postala povučena i zatvorena, a uz to je popustila i u školi
Pogledaj originalni članak

Policija iz Zaječara uhitila je danas D.M. (50) radi sumnje da je u više navrata seksualno zlostavljao 14-godišnju kćerku svoje supruge sa kojom živi u izvanbračnoj zajednici.

Zlostavljanje od strane D.M. događalo se od proljeća pa do listopada ove godine. Beogradske Novosti navode da je D.M. koristio svaku priliku kada mu je izvanbračna supruga bila na poslu da dodiruje svoju pokćerku po bedrima, grudima.... Djevojčici je prijetio i da će ga zapamtiti ukoliko bilo kome kaže što se događa u njihovom stanu kada su sami. Djevojčici je pričao i da je to što oni rade potpuno normalno i da tu nema ničeg lošeg.

Do prijave policiji došlo je jer je majka djevojčice posumnjala da se nešto događa. Naime, kći joj je postala povučena i zatvorena, a uz to je popustila i u školi. Nakon nekoliko razgovora djevojčica je majci ispričala sve što joj je očuh radio. Kazala joj je i da ga se boji i da više ne može da izdrži. Istog dana, iskoristivši to što D. M. nije bio kod kuće, majka i kći su pokupile najnužnije stvari i otišli kod jedne prijateljice, koja ih je primila u stan.

Majka djevojčice je svojoj prijateljici ispričala što se dogodilo, nakon čega joj je prijateljica kazala da prijavi policiji, navode Novosti. Savjet prijateljice su nakon dva dana i poslušale pa su konačno otišle u policijsku postaju u Zaječar gdje je djevojčica policajcima ispričala sve što joj je očuh radio. D.M. je odmah uhićen ali je pri ispitivanju negirao sve optužbe tvrdeći da se radi o izmišljotinama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CA
CaptainAmerica
22:01 26.10.2012.

ma ne bi Srbin...nikada...ma kakvi

AM
Axis Mundi
23:29 26.10.2012.

kad bi barem jedan clanak na ovu temu prosao bez senzacionalistickog 'imenovanja" pocinitelja monstrumom. dovoljno je reci sto se dogodilo. to bi bilo profi izvjestavanje. ne treba nam sugerirati o kakvom je covjeku rijec. valjda mozemo to i sami zakljuciti.

OB
-obrisani-
17:40 27.10.2012.

26.10.2012. u 22:01h CaptainAmerica je napisao/la: ma ne bi Srbin...nikada...ma kakvi . Koliko dece nestane u Americi 31.10.