REAKCIJE IZ OPORBE

Most o pucnjavi na granici: Vojsku na granice!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Most o pucnjavi na granici: Vojsku na granice!
21.09.2023.
u 15:15
Nastavno na oružani napad migranata na hrvatsku policiju, prozvali su "migrantoljpce" iz Možemo i "mlitavce" iz HDZ-a. Iz Mosta zahtjevaju politiku koja beskompromisno štiti sigurnost građa.
Pogledaj originalni članak

Most je komentirao pucnjavu koju su na granici s BiH prijavili hrvatski policajci. U Mostu  kažu kako beskompromisno štiti sigurnost građana.

"Vojsku na granice! Dosta je politika koje podržavaju ilegalne, masovne migracije! Što na oružani napad na hrvatsku policiju kažu migrantoljupci iz Možemo i mlitavci iz HDZ-a na daljinski iz Bruxellesa? Vrijeme je za politiku koja beskompromisno štiti sigurnost građana!", napisali su.

Karlovačka policija potvrdila je pucnjavu na granici između Hrvatske i Bosne i Hercegovine jučer poslijepodne. Incident se dogodio nakon što su hrvatski policajci skupinu migranata odvratili s granice natrag u BiH. Nitko nije ozlijeđen. 

"Odmah nakon događaja uspostavljena je mješovita ophodnja na strani Bosne i Hercegovine kako bi patrolirala na tom području od 19:00 do 07:00 sati te u tom vremenu nisu evidentirani nezakoniti migranti na području Koranskog Luga", izvijestila je karlovačka policija. Dodali da su u zadnje vrijeme primijetili određenu nervozu među migrantima i krijumčarima s druge strane granice te da nastavljaju krim istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Moodleen
Moodleen
16:14 21.09.2023.

Važhije je civilizaciju čuvati od čuprijaša, kamenjaraca i grmlja.

MA
marijaqwer
18:19 21.09.2023.

Vojska nema mogućnosti nadzirati više od 100 km granice, a nema ni ovlasti postupati sa migrantima ( civilima ). Zazivanje vojske na granicama je znak apsolutno ne poznavanja problema ilegalnih migracija. Riješenje je u izmjeni zakona o azilu. Treba donijeti zakon koji onemogućuje dobijanje azila osobama koje ilegalno uđu u zemlju.

DU
Deleted user
15:47 21.09.2023.

Koji populizam, samo čekaju temu na koju će zajahati, covid, ženska prava, sad migranti, sad slijedi serija fotošopiranih naslikavanja po mainstream medijima, za drugo i nisu.