Incident u Osijeku

Motociklist udario u policijski motocikl i oborio ga, suputnica predala policiji drogu

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Motociklist udario u policijski motocikl i oborio ga, suputnica predala policiji drogu
18.11.2015.
u 13:31
Suputnica je dragovoljno predala paketiće s više od pola grama kokaina, vrećice s više od deset grama marihuane, ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane te paketić s više od dva grama hašiša
Pogledaj originalni članak

Dok je policajac na motociklu regulirao promet na križanju Frankopanske i Svačićeve ulice u utorak navečer, udario ga je nogom u vozilo 45-godišnji motociklist koji se nepropisno kretao. 

-Uslijed udara policijski motocikl se srušio na bok na kolnik, dok je policijski službenik uspio sići prije udara - izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Suputnica mu je bila 41-godišnjakinja koja je, navodi se, dragovoljno predala paketiće s više od pola grama kokaina, vrećice s više od deset grama marihuane, ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane te paketić s više od dva grama hašiša.

Žena je kazneno prijavljena zbog droge, a muškarac prekršajno zbog incidenta s policijskim motociklom.

>>Pijan razbio nos djelatniku Hitne pomoći nakon prometne nesreće

>>Žena ugrizla policajca za ruku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mirr
19:13 18.11.2015.

ne kuzim

SU
subara
20:06 18.11.2015.

Ostavili čitaoce da malo razmisljaju tko je kome otac,a tko kome stric. Jbt Ruka,nos,patos. Kao kod Bruce Lee,za tren sve se desilo i sve se rijesilo.